SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Lojă legendară pentru Halep la finala de la Roland Garros: Nadia, Hagi, Năstase şi Ţiriac!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 14:30

Meciul de joi seară, în care Halep a obţinut calificarea în ultimul act de la turneul de la Paris, a fost urmărit din tribune şi de două dintre cele mai importante şi reprezentative figuri din sportul românesc all-time: Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac. Cei doi au stat în loja pe care fostul tenisman o deţine la Roland Garros!

La finala de sâmbătă, împotriva letonei Jelena Ostapenko, susţinătorii de lux ai Simonei se vor dubla.

Ilie Năstase, fost lider mondial ATP şi fost câştigător la Roland Garros, a anunţat încă dinaintea semifinalei: "Dacă Halep joacă finala, sâmbătă voi merge la Paris şi voi fi în tribune". După succesul cu Piskova, el a completat: "Voi merge doar dacă mai are Ţiriac şi pentru mine un bilet, o invitaţie".

Marea supriză vine din partea lui Gică Hagi, cel care vrea să fie şi el prezent astăzi la Paris. "Gică mi-a spus că dacă Halep joacă finala, atunci va merge acolo, ca să o susţină pe Simona", a dezvăluit Florin Prunea, cel care a participat miercuri seară la un eveniment, alături de antrenorul Viitorului.

Nadia, Hagi, Năstase şi Ţiriac ar urma să stea toţi în loja ultimului de pe arena "Philippe Chatrier"!

Citește și:

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
dtdr
dtdr  •  09 Iunie 2017, 21:49

Suntem privilegiati ca am avut parte de ai vedea pe teren pe acesti monstri sacri AI SPORTULUI ROMANAESC. Se pare ca nu prea avem ce pune in locul lor. Pacat . Din pacate in Romanika, valorile nu se masoara in performante, singura valoare este LEUL FURAT.

mioriticul
mioriticul  •  09 Iunie 2017, 19:44
Postat de dakesis pe 09 Iunie 2017, 19:40

aoleo! las' ca o sa fie bine, c a sa nu fie rau... Numai Hadji mai lipsea de-acolo. Fata zice ca vrea sa se izoleze, sa se poata concentra si, cand colo, se pomeneste cu *** pe capul ei. Lasati-o, bai, sa respire, mai slabiti-o cu tribul vostru. Maine-poimaine o si maritati...

Trebuia sa scrii chatra. Ca-i loja "Philippe Chatrier".

mioriticul
mioriticul  •  09 Iunie 2017, 19:41
Postat de ion.ionescu pe 09 Iunie 2017, 19:23

Dă-ţi palme la oglindă !

Desigur. Cind m-*** numi Ionescu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează