SPORTURI  »  TENIS  »  RETRAGERE

VIDEO+FOTO Lucie Safarova s-a retras! Mesaj de suflet transmis de Simona Halep + Concluzia Martinei Navratilova: „E dovada că oamenii buni pot reuși în tenis!”

FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 21:07

Cehoaica Lucie Safarova (32 de ani) a disputat astăzi ultimul meci din careră. A pierdut alături de Dominika Cibulkova în turul secund al probei de dublu feminin de la Roland Garros, scor 4-6, 0-6, în fața perechii Sofia Kenin - Andrea Petkovic.

Safarova, una dintre cele mai îndrăgite jucătoare din circuit, și-a luat rămas bun după o carieră prodigioasă. Cehoaica are în palmares șapte titluri WTA la simplu și 15 în proba de dublu. Alături de americanca Bethanie Mattek-Sands a ridicat deasupra capului și cinci trofee de Mare Șlem, la Australian Open în 2015 și 2017, Roland Garros în 2015 și 2017, respectiv US Open în 2016.

„Tenisul mi-a oferit atât de multe. M-a învățat să fiu disciplinată, să muncesc pentru a-mi atinge obiectivele. Au existat sentimente pe care nu le-aș fi trăit în afara terenului. Sentimentul pe care îl ai când ridici deasupra capului un trofeu de Mare Șlem sau un titlu olimpic nu poate fi comparat cu nimic!”
Lucie Safarova

gettyimages 986443878
+7 FOTO
Safarova, stânga, alături de Mattek-Sands

Halep și-a luat rămas bun

Într-un clip video postat de WTA, Simona Halep s-a numărat prin jucătoarele care i-au transmis un mesaj: „Hei, Lucie. Sunt tristă că te retragi, dar mă bucur că te-am întâlnit în circuit. Își doresc tot binele din lume, să fii fericită!”.

Celelalte jucătoare care apar în clip sunt Petra Kvitova, Sam Stosur, Ajla Tomljanovic, Daria Gavrilovic, Julia Goerges, Timea Bacsinsky, Naomi Osaka, Angelique Kerber, Sloane Stephens și Bethanie Mattek-Sands.

 
Lucie Safarova | Retirement Video

TISSUE ALERT! Congratulations on your outstanding career, Lucie Safarova. You will be missed on tour by everyone! MORE ➡️ http://wtatenn.is/5dh7vJ

Publicată de WTA pe Miercuri, 29 mai 2019

 

Martina Navratilova a concluzionat perfect cariera Luciei Safarova: „E posibil să fii o persoană atât de dulce și totuși să reușești într-un sport atât de dur, destinat parcă gladiatorilor. Uitați-vă la Lucie!”.

5 trofeeare Lucie Safarova în Fed Cup cu reprezentativa Cehiei

Vezi și: 

Simona Halep a scăpat de marea rivală de la Roland Garros » Kiki Bertens a abandonat: „Tremur, nu mai am energie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gintonic
gintonic  •  31 Mai 2019, 09:26

Interesant clipul de ramas-bun cu jucatoarele!... Pacat ca Simona noastra nu face cateva eforturi sa isi imbunatateasca engleza (pronuntie, vocabular)! Toate celelalte jucatoare care nu au engleza ca limba materna, au un nivel superior Simonei!... nu inteleg de ce nu are ambitie si pe planul acesta!... Hai Simo! Hai ca poti! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează