SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

Încleștarea Djokovic - Murray, anulată » Scoțianul s-a retras

Andy Murray // foto: Guliver/gettyimages
Andy Murray // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 12:27 / Actualizat joi, 05 mai 2022 13:01

Novak Djokovic vs. Andy Murray, capul de afiș al zilei la turneul ATP de la Madrid, nu va mai avea loc, după ce scoțianul a acuzat probleme medicale. Liderul ATP avansează astfel în faza sferturilor de finală.

Începând cu ora 13:00, Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) și Andy Murray (34 de ani, 78 ATP) ar fi trebuit să se înfrunte în faza optimilor de finală la Madrid.

Scenariu de film pentru Marius Ciobanu » În urmă cu 10 ani plângea în pumni pe Ghencea, acum a scufundat CSA Steaua: „Echipa adevărată e în Liga 1”
FCSB
Scenariu de film pentru Marius Ciobanu » În urmă cu 10 ani plângea în pumni pe Ghencea, acum a scufundat CSA Steaua: „Echipa adevărată e în Liga 1”

Meciul dintre Novak Djokovic și Andy Murray de la Madrid, anulat

Meciul programat pe arena „Manolo Santana”, capul de afiș al zilei, nu va mai avea însă loc, au anunțat organizatorii. Motivul? „Andy Murray nu poate juca din cauza unor probleme medicale”.

Novak Djokovic avansează, astfel, în faza sferturilor, acolo unde va juca cu învingătorul meciului Hubert Hurkacz - Dusan Lajovic.

În loc de Novak Djokovic - Andy Murray, arena „Manolo Santana” va găzdui partida dintre Andrey Rublev și Daniel Evans, care ar fi trebuit să aibă loc pe terenul Arantxa Sanchez, de la aceeași oră.

  • Andy Murray trecuse de Dominic Thiem, 6-3, 6-4, și Denis Shapovalov, 6-1, 3-6, 6-2, pentru calificarea în optimile de finală. Djokovic a intrat direct în turul 2 și l-a învins pe Gael Monfils, 6-3, 6-2.

Andy Murray: „El e numărul unu mondial, eu am șold de metal”

La interviul dinaintea meciului, Murray se declara nerăbdător să dea piept cu Djokovic, deși admițea că sârbul este favorit clar:

„El e numărul unu mondial, iar eu am un șold de metal. Nu știu dacă voi avea ocazia să mai joc astfel de meciuri. Teoretic, nu ar trebui să am vreo șansă. Am tras din greu, iar acum am această oportunitate fantastică de juca împotriva lui, la un mare turneu. 

Mă mișc mult mai ușor decât la începutul anului, iar acest lucru face o diferență uriașă în ceea ce privește calitatea jocului meu”.

Mai multe știri din tenis: 

Novak Djokovic, în tribuna oficială la Real - City, alături de familia Nadal și Carlos Alcaraz

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Madrid: „Asta a fost marea mea problemă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează