SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP SUSPENDATĂ

Maria Sakkari, reacție virală după suspendarea Simonei Halep: „Înfricoșător! N-o să mai putem lua nici electroliți!”

Maria Sakkari și Simona Halep, la ediția din 2022 de la Indian Wells / Sursă foto: Imago Images
Maria Sakkari și Simona Halep, la ediția din 2022 de la Indian Wells / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 10:01 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 21:58

Maria Sakkari (28 de ani, #9 WTA), una dintre dintre rivalele Simonei Halep din anii precedenți, a fost întrebată dacă are încredere deplină în procesele de testare anti-doping din tenis.

Cum vestea suspendării Simonei Halep pe o durată de patru ani a devenit rapid o știre de interes la nivel global, diverse jucătoare din circuit s-au pronunțat în ultimele zile pe marginea pedepsei de patru ani a fostului lider mondial din circuitul feminin. Fie din proprie inițiativă, fie chestionate pe subiect de presă. 

A fost și cazul grecoaicei Maria Sakkari. Aflată la San Diego, turneu pe care l-a părăsit vineri dimineață în faza „sferturilor”, jucătoarea născută la Atena a fost întrebată despre opinia pe care o are pe marginea situației lui Halep.

O întrebare esențială: de ce Simona Halep n-a declarat de la început suplimentul pe care l-a luat? E un factor agravant în verdictul primit
HALEP SUSPENDATĂ
O întrebare esențială: de ce Simona Halep n-a declarat de la început suplimentul pe care l-a luat? E un factor agravant în verdictul primit

Maria Sakkari: „Vom ajunge într-un punct în care nici măcar nu vom mai lua electroliți!”

„Un lucru pe care vi-l pot spune, cu siguranță este legat de felul în care tratează fiecare situație, cu orice jucător, orice atlet. Este pur și simplu înfricoșător! Vom ajunge într-un punct în care nici măcar nu vom mai lua electroliți! 

Din fericire, nu am fost în această poziție. Nu vreau să fiu niciodată. Am fost foarte atentă cu tot ce are legătură cu suplimentele. Dar nu știu care este procesul, cum se fac lucrurile în spatele ușilor închise. Nu știu cine are un cuvânt de spus. Habar n-am”, a afirmat Sakkari, într-o conferință de presă susținută la turneul de la San Diego.

Nick Kyrgios s-a implicat în dezbatere

Australianul Nick Kyrgios a intervenit în comentarii, pe X (fostul Twitter), la o postare în care erau prezentate declarațiile Mariei Sakkari. 

„Ehhh, nu chiar. Eu duc bătălii de 5 seturi cu banane și coca-cola, iar rezultatele mele vorbesc de la sine. Poate jucătorii ar trebui ca pur și simplu să nu mai ia rahaturi dubioase. Să se uite în oglindă la finalul zilei și să-și spună: «Da, am făcut totul corect». Nu e dificil”.

Ulterior, a intrat în dialog cu câțiva utilizatori ai platformei. Unul dintre aceștia l-a numit „idiot” și i-a transmis că Halep nu ar fi luat acea substanță intenționat.

„OK, atunci de ce a fost suspendată 4 ani?”, a răspuns australianul.

Alt utilizator, care l-a întrebat pe Kyrgios ce mari performanțe a reușit el în tenis, a primit un răspuns dur: „Îmi imaginez că aș fi câștigat vreo 5 turnee de Grand Slam dacă aș fi luat substanțe din cauza cărora să fiu suspendat 4 ani. Cartofule”.

VIDEO În direct la GSP Live, Ilie Năstase a comentat suspendarea Simonei Halep

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Frederic Lefebvre, omul de la Academia Mouratoglou despre care Simona Halep a spus că i-a recomandat suplimentul contaminat, a fost preparatorul fizic personal al Serenei Williams în 2015-2017

Concluzia tribunalului: Keto MCT nu e singura problemă! Simona Halep ar fi ingerat roxadustat și din altă sursă

„Asta voiau de la Simona. Nu accepta nici dacă o suspendau 100 de ani!” » Avocatul lui Halep a venit cu detalii din interior: „ITIA e o instituție îndreptată spre distrugerea sportivului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
267890
267890  •  17 Septembrie 2023, 09:46

Se simte cu musca pe căciulă.

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Septembrie 2023, 13:45
Postat de Morujmomoruj pe 15 Septembrie 2023, 12:51

numai electroliti nu lua marea noastra trisoare. pardon, campioana.

asta ai înțeles ? e grav și prostie e numele tău!

grro
grro  •  15 Septembrie 2023, 12:56

Urmatorul va fi sarbul !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează