SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Maria Sharapova a vorbit deschis despre retragere: „Mă gândesc la ultimul meci, ultima strângere de mână, ultimele aplauze”

Maria Sharapova FOTO: Guliver/GettyImages
Maria Sharapova FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 20:11

Maria Sharapova (31 de ani, 30 WTA) a vorbit deschis despre momentul retragerii. Rusoaica recunoaște că ia în calcul varianta și își imaginează ultimele clipe de pe terenul de tenis.

„Totul depinde de corpul meu, mai exact de braț. Mă lupt cu această problemă de mai bine de 10 ani de zile.

Mă gândesc uneori la ultimul meci, ultima strângere de mână, ultimele aplauze. Va fi un moment emoționant, dar nu o dramă. Totul are un sfârșit, dar nu va fi finalul poveștii mele.

Nu cred că rutina mea se va schimba foarte mult după retragere. Nu mă voi muta din LA, voi continua să călătoresc, nu voi renunța la pregătirea fizică”, a declarat Sharapova pentru Corriere dello Sport.

Sharapova a trecut în primul tur de la Australian Open de britanica Harriet Dart (22 de ani, 131 WTA), scor 6-0, 6-0. Mai departe va juca contra suedezei Rebbeca Petersen (64 WTA). Rusoaica se află pe jumătatea inferioară a tabloului și se poate întâlni cu Simona Halep doar în finală.

5trofee de Mare Șlem are Sharapova în palmares, două la Roland Garros, unul la Australian Open, unul la Wimbledon și unul la US Open.

Vezi și: 

Halep dezvăluiri surpriză, după debutul victorios din Australia: „Darren Cahill a participat la antrenamente”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
martinpen
martinpen  •  16 Ianuarie 2019, 09:23

La varsta ei? 31 de ani au Niculescu, Strycova, Kuznetzova, Serena, Venus, Kanepi si joaca bine.

observator979
observator979  •  15 Ianuarie 2019, 21:40

Cred ca Sharapova e realista. La varsta ei, ii e greu sa mai revina in frunte si problemele fizice o afecteaza. Probabil va mai lupta pana cand va simti ca e timpul sa se retraga. Poate si suspendarea pentru Meldonium i-a afectat imaginea si nu se mai simte la fel de admirata. Ramane o campioana, tot respectul, dar orice sportiv stie ca vine si momentul retragerii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează