SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Martina Hingis, cuvinte măgulitoare despre Simona Halep: "Deja a reușit asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 13:25

 Martina Hingis (37 de ani), antrenoarea echipei de FED Cup a Elveției, a lăudat-o pe Simona Halep înaintea duelului din week-end.

  • Duelul dintre România și Elveția va avea loc între 21 și 22 aprilie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe zgură. Meciurile vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro.

"Aveţi jucătoare foarte experimentate, jucăm împotriva Simonei Halep în calitate de lider mondial. Va fi greu pentru noi. Sunt pentru prima oară în România, fetele sunt pregătite şi sperăm să jucăm un tenis bun.

Este minunat să fii lider, toate lumea te urmăreşte. Ea ştie ce trebuie să facă, are experienţă, a câştigat turnee, a jucat câteva finale. Sper că anul acesta va reuşi să câștige și un titlu de Mare Șlem. Deja este pe primul loc mondial şi nu este departe", a declarat Martina.

CV Martina Hingis

  • 3 titluri la Australian Open
  • Un trofeu la Wimbledon
  • Un trofeu la US Open
  • Cel mai tânăr număr 1 din istorie 
  • A petrecut 209 săptămâni pe prima poziție a clasamentului WTA
  • 13 trofee de Mare Șlem la dublu feminin
  • 7 titluri de Mare Șlem la dublu mixt
  • Un argint Olimpic la Rio, 2016

Jucătoarele Elveției

Timea Bacsinszky - 46 WTA
Viktorija Golubic - 107 WTA
Jil Teichmann - 136 WTA
Patty Schnyder - 149 WTA

Federația Română de Tenis a anunțat în urmă cu o săptămână componența echipei noastre pentru meciul cu Elveția.  Astfel, România va fi reprezentată de Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) și Mihaela Buzărnescu (40 WTA).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
timm
timm  •  19 Aprilie 2018, 01:47
Postat de maxp pe 18 Aprilie 2018, 02:38

Si ce mare scula a zis defapt? A redat niste statistici pe care le vezi studiindu-i palmaresul si clasamentul mondial la zi. De ce sa faci un articol despre ce a zis Hingis daca n-a facut altceva decat sa citeasca ceea ce pur si simplu exista? Adica ne puteam uita singuri pe site-ul WTA, cred ca sunt oricum date pe care le stim toti. Mai dati si voi o stire si din alte sporturi, din gimnastica de pilda, ca poate are nevoie si sportul ala de putina mediatizare, acum cand e mai greu cu el. A avut loc o competitie destul de importanta in Italia si n-am vazut un articol. Nu de alta, dar anul trecut toate ziarele erau mari si tari cu Europeanul de la Cluj. Brusc ne-a scazut interesul? Poate ar ajuta putin sa mai amintim si de acel sport, ca altfel e greu sa-l salvam. Si nu e singurul.

Nu prea esti atent. "Sper că anul acesta va reuşi să câștige și un titlu de Mare Șlem." Asta spune Hingis care este adversara noastra in FED.

maxp
maxp  •  18 Aprilie 2018, 14:50
Postat de Ba Banu pe 18 Aprilie 2018, 05:55

Ma(r)x si balauru, de fapt ați deschis acest articol doar că sa criticați, si să ironizați;; nu ca sa aduceți un aport la discuție. In prezent simona e cel mai bun sportiv, normal că o să obțină mai multa atenție. Răutăcioșii trebuie doar sa accepte asta. Simplu.

E deja o atentie exagerata care depaseste limitele unde ar trebui sa primeasca atentie. E evident ca se fac zeci de articole nu pentru a i se da atentie nici macar Simonei Halep (il doare in cot pe creatorul acestui articol de Halep, stie ca primeste el clickuri scriind absolut orice despre ea), ci pentru publicitate. Adica e un articol scris pentru nimic. Nici macar n-a zis nimic special Hingis despre Halep, e o declaratie absolut banala. Vreau eu sa fac scandal? Nici vorba, mi se pare doar o atitudine penibila. Simona Halep e cel mai bun sportiv roman? Da' cum compari tu sporturile ca asta e ceva nemaiauzit de mine?! E cel mai mediatizat, asta e cu totul altceva. Negi ca poate in locul unui articol care nu spune nimic ar merge totusi un articol legat de o competitie, chiar importanta, dintr-un alt sport? Eu n-am zis ca in locul unui meci, sau a ceva ce sa spuna macar ceva, alea sunt bine primite, in locul unui articol care efectiv nu spune nimic... sau nu stiai ca Halep e tripla finalista de GS si lider mondial, era nevoie sa-ti zica Hingis asta? Ca altceva n-a zis. Ma rog, chiar nu sunt rautacios la adresa Simonei, mi se par penibili cei care ii contesta performantele, dar sa n-o dam in extrema cealalta. Oricum n-o priveste pe ea ceea ce am scris eu sau nici macar ce s-a scris in articole, eu am criticat un jurnalist si un jurnalist a facut un articol de nimic pentru niste clickuri. E foarte simplu, nu la adresa ei eram rautacios, daca tu zici ca as fi fost asa ceva.

831709840320052
Ba Banu  •  18 Aprilie 2018, 06:01

Susținator al Simonei și echipei, le doresc sa nu se culce pe o ureche in baza laudelor lui hinghis, căci atunci devine jocul periculos. In tenis se elaborează multe strategii mentale cu mult înainte de jocul propriu-zis. Dar cred că fetele și antrenorul sunt conștienți de asta și acționează în consecință.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează