SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

Meci dificil, dar victorie » Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 22:12

Simona Halep nu a avut probleme în turul secund de la Indian Wells împotriva japonezei Nara, iar astăzi şi-a asigurat calificarea în optimi după ce a învins-o pe Lucie Safarova, scor 6-2, 4-6, 6-4.

Halep a avut însă mari probleme în acest meci, iar jucătoarea cehă a condus chiar cu 4-3 şi serviciul în setul al treilea. Simona Halep a revenit însă, a făcut două breakuri şi a închis meciul, scor 6-4.

Scorul întîlnirilor directe a devenit, cu Halep cîştigătoare în ultimele două meciuri, la Nurnberg şi la Indian Wells.

În optimi, Halep va juca împotriva cîştigătoarei din partida Bouchard - Errani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (322)
ipsilante
ipsilante  •  10 Martie 2014, 10:08

Meci echilibrat cu Bouchard! Va cistiga cea carea va intra mai repede si mai bine in meci. Caldura are si ea un cuvint greu de spus. Serviciul este punctul deficitar al Simonei, capitol la care Bouchard sta mai bine. Simona are mai multa experienta si 7 titluri cistgate in ultima perioada, deci avantaj moral. La partea tehnica, ambele lovesc cam la fel de puternic si poseda cam toata gama de lovoturi. Deci va fi foarte interesant de urmarit cum isi vor juca sansesele cele doua jucatoare, ambele in mare forma si in urcare in clasamentele de specialitate. HAI SIMONA! Toata Romania e cu tine!

ticbis
ticbis  •  10 Martie 2014, 09:16
Postat de glorie pe 10 Martie 2014, 08:58

Sunt 2 ani si jumatate intre ele, dar pana acum Halep a disputat 10 finale in cariera, dintre care ultimele 7 au fost titluri consecutive. Bouchard are o finala pierduta anul trecut la Stosur la Osaka. Mie personal imi placea foarte mult Eugenie! Ascensiunea lor seamana dar la numarul de trofee si la urcarea in clasament.

Corect! Din cauza asta cred ca la ora actuala Simona este peste Bouchard, care n-a castigat inca niciun turneu in cariera. Nu se compara cu Simona! Eu m-am referit strict la numarul de locuri urcate in clasament de ambele jucatoare in ultimele 6-7 luni, care e cam acelasi. Dintre jucatoarele foarte tinere din top 50, nu vad insa pe niciuna cu potential de crestere mai mare decat al canadiencei. Inca de pe acum, mi se pare o jucatoare "completa", nu bubuitoare, nu defensiva, calma si sigura pe ea, psihic puternic, nu se exteriorizeaza nici cand pierde punctele si nici cand le castiga, care stapaneste bine toate loviturile si joaca variat. Hai Simona!

glorie
glorie  •  10 Martie 2014, 08:58
Postat de ticbis pe 10 Martie 2014, 08:33

Bouchard abia a implinit de o luna 20 de ani. Cu 4-5 luni in urma (la 19 ani) era pe locul 59, acum a ajuns pe 19 si dupa acest turneu va mai urca putin. Din punctul asta de vedere, ascensiunea sa rapida este asemanatoare celei reusite de Simona incepand cu a doua jumatate a anului trecut. In afara de lipsa evidenta de experienta (care se manifesta prin inconstanta in rezultate), canadianca este foarte puternica, agresiva si are cam toate loviturile "la ea", inclusiv serviciul. Parerea mea e ca in doi ani ajunge sigur in top 5. Totusi, la ora actuala Simona e peste ea, ar trebui s-o invinga fara probleme. Hai Simona!

Sunt 2 ani si jumatate intre ele, dar pana acum Halep a disputat 10 finale in cariera, dintre care ultimele 7 au fost titluri consecutive. Bouchard are o finala pierduta anul trecut la Stosur la Osaka. Mie personal imi placea foarte mult Eugenie! Ascensiunea lor seamana dar la numarul de trofee si la urcarea in clasament.

Vezi toate comentariile (322)
Comentează