SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

MIHAELA BUZĂRNESCU ACCIDENTARE // Veste teribilă pentru Mihaela Buzărnescu » Medicii au dat diagnosticul: când va reveni pe teren

foto: twitter Mihaela Buzărnescu
foto: twitter Mihaela Buzărnescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 06:14

Mihaela Buzărnescu (20 WTA) s-a accidentat grav în meciul cu Elina Svitolina (5 WTA) și a ieșit de pe teren într-un scaun cu rotile. În această dimineață a primit și diagnosticul medicilor, fiind nevoită să se retragă de la US Open.

Aflată în cea mai bună formă a carierei și proaspătă câștigătoare la San Jose, Miki nu va putea participa la ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

Românca a anunțat într-un mesaj pe twitter rezultatul RMN-ului efectuat aseară: "Vești bune: niciun os rupt. Vești proaste: un ligament rupt și întindere la alte două. Sunt foarte tristă că nu voi participa la US Open, dar voi da totul să mă refac până la turneele asiatice. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere".

Turneele din Asia încep în a doua parte a lunii septembrie.

Mihaela a revenit cu un alt mesaj după câteva minut pentru adversara de la Montreal. I-a făcut și o promisiune: "Și îți mulțumesc Elina Svitolina pentru ajutorul dat pe teren. Voi reveni pentru a încheia și setul trei".

Svitolina, 5 WTA, a fost extrem de preocupată după accidentarea cumplită suferită de Mihaela la Montreal. A stat tot timpul lângă româncă și a luat și atitudine în fața oficialilor WTA după ce trainerul a întârziat câteva minute pe terenul în care evoluau cele două.

Până la revenire, Buzărnescu are șanse mari să se mențină în preajma locului 20 WTA pentru că nu are multe puncte de apărat. De altfel, la US Open 2017 a fost eliminată chiar în primul tur de Caroline Wozniacki.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
maxp
maxp  •  11 August 2018, 01:47
Postat de klauz pe 10 August 2018, 19:46

Miki e un talent, are un joc curat si aparent fara efort. Asta inseamna ca e o jucatoare tehnica, nu ca Momo Halep care se chinuie evident. Buzarnescu a batut-o de doua ori pe Svitolina, de care halepa fuge mancand pamantul, ceea ce e o performanta prin ea insasi.

Ba, talent sau nu, fata aia e prima in lume. Pot fi de-acord ca Buzarnescu e mai talentata, dar nu are deplasarea in teren si precizia Simonei, aspecte care fac diferenta. Acum, unde vezi tu ca se chinuie, doar tu stii, la fel si unde vezi ca fuge de Svitolina. Momentan Buzarnescu a batut-o pe Svitolina la Roland-Garros, Halep a luat Roland-Garrosul, faci singur diferenta. Altfel, din partea mea Halep sa ramana sau sa-si ridice chiar nivelul de joc iar Buzarnescu daca poate sa o intreaca, ca nu m-as supara.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  11 August 2018, 00:56

Insanatosire grabnica si completa! Sa ai grija de sanatatea ta!

andrei.33
andrei.33  •  10 August 2018, 20:14
Postat de badeadorian pe 10 August 2018, 18:07

Daca are ligament rupt este imposibil sa se refaca dupa o luna !!! Ceva este gresit in articol !!!!

Intindere. Pseudojurnalism.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează