SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Mihaela Buzărnescu analizează la rece înfrângerea dramatică în fața Karolinei Pliskova: "Are acest avantaj" + Ce i-a spus antrenorul

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 17:20

Mihaela Buzărnescu (28 WTA) nu-și poate scoate din minte înfrângerea dramatică din turul trei de la Wimbledon împotriva Karolinei Pliskova, pierdută cu 6-3, 6-7(3-7), 1-6, deși a condus și în setul doi cu 4-1.

"Știam că sunt foarte aproape de victorie și au fost câteva mingi unde am riscat și au ieșit un pic afară, acolo m-am simțit un pic mai presată și mi-am pierdut un pic cumpătul. Ea a prins încredere, iar cu astfel de jucătoare nu trebuie să le arăți dacă ești supărată sau dacă ai niște frustrări. I-am dat aripi, cum ar veni. A început să joace mai bine, eu n-am mai schimbat ritmul la fel de des și asta a făcut ca meciul să aibă alt final.

Nu am rămas cu gândul la niște mingi, dar știam că jocul se poate complica dacă nu le fructific și asta s-a și întâmplat. Ea a început să se bucure mult mai mult când mi-a făcut breakul și de acolo a început să fie mult mai greu. Presiunea a fost probabil pe ambele părți. Ea a servit mai bine. Are acest avantaj, datorită fizicului, și cu toate astea, am fost aproape. Dar în momentele cheie a servit bine", a declarat Buzărnescu pentru treizecizero.ro.

Deși a pierdut, Mihaela spune că antrenorul ei, care e chiar tatăl său, a apreciat prestația jucătoarei: "A fost mulțumit de joc și, în general, de cum s-a desfășurat jocul. Doar că trebuia, într-adevăr, să îmi păstrez cumpătul în setul doi, chiar dacă îmi făcuse ea break, era totuși 4-3, cum ar veni eram în cărți, deci trebuia să rămân la fel de pozitivă cum fusesem și până atunci și poate reușeam să-i fac break-ul în următoarele două game-uri, când am avut șanse.

Cam asta a vrut să-mi spună, că trebuie să rămân pozitivă și să am încredere în continuare; mi-a mai spus și faptul că nu am mai reușit să schimb la fel de des. Oarecum, nu mi-am mai păstrat tactica".

Citește și: A început bine, a terminat prost! Buzărnescu, OUT de la Wimbledon după ce a pierdut cu Pliskova: " A fost mult mai bună ca mine timp de un set și jumătate"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  09 Iulie 2018, 09:18

Spunea Tiriac odata (scuze daca gresesc) ca cine castiga game-ul 7 (in seturi decisive) castiga meciul. Am urmarit de-a lungul vremii si concluzionez (fara explicatii) ca in 80% dintre cazuri, avea dreptate !

opensource
opensource  •  08 Iulie 2018, 22:14
Postat de Andrei Preda pe 08 Iulie 2018, 20:16

Uite asa fara antrenor si piscolg daca avea bafta sa pice cu hsieh o mai facea sa planga o data ...hai s o vedem si cu cherber o data !

Ei tart si tu acuma! Bai de unde naiba apareti voi profesionistii si oracolele astea ale tenisului? :-))))))))

1065808933555529
Andrei Preda  •  08 Iulie 2018, 20:16

Uite asa fara antrenor si piscolg daca avea bafta sa pice cu hsieh o mai facea sa planga o data ...hai s o vedem si cu cherber o data !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează