SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PREMIER SAN JOSE

Mihaela Buzărnescu are presa internațională la picioare: "Românca a avut un set secund de mare forță"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 13:08

Calificarea Mihaelei Buzărnescu (30 de ani, 24 WTA) în finala turneului WTA Premier de la San Jose, după victoria cu Elise Mertens (22 de ani, 15 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-1, a fost analizată și de presa internațională.

Site-ul oficial al WTA scrie: "Într-o revanșă a finalei de la Hobart de la începutul acestui an, Buzărnescu a trebuit să întoarca de la 0-1 la seturi pentru a merge în a treia finală WTA a sezonului. Românca a avut un set secund de mare forță, reușind 4 puncte la rând pentru a ajunge la 4-1. Victoria o duce în prima ei finală de turneu Premier și o poate propulsa în premieră între primele 20 de sportive ale lumii, dacă va câștiga trofeul".

Portalul Tennis Now o analizează și pe adversara româncei Maria Sakkari (locul 49 WTA, 23 de ani): "Grecoaica este prima jucătoare din țara elenă care atinge o finală WTA după Eleni Danilidou la Hobart în 2008. Buzărnescu și-a continuat la San Jose parcursul miraculos din ultimul an, luându-și revanșa după finala pierdută la Hobart în fața lui Mertens. 34 de victorii are în acest an Buzărnescu, românca fiind în urmă cu 12 luni clasată pe 147. Sakkari are 23 de ani și a trebuit să treacă și ea de un meci greu în semifinale, 2-1 cu Collins".

  • Finala va avea loc în această seară, de la ora 00:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează