SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Mihaela Buzărnescu e recuperată 100% » La ce turnee va juca pe final de 2018 + Obiectivul pentru 2019: "Îmi doresc să fiu acolo"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 08:20

Mihaela Buzărnescu și-a revenit complet după accidentarea de la Montreal și e pregătită de turneele din ultimele luni ale lui 2018.

"În sfârșit mă simt recuperată aproape 100% și mă bucur că am reușit să țin ritmul la antrenamente la o intensitate mai ridicată. Mă pregătesc să plec în China, în speranța că voi reveni în formă.

În funcție de cum o să mă simt la Beijing ar trebui să joc și celălalt turneu din China și apoi la Moscova. Dacă pot prinde după aceea turneul de la Zhuhai, ar fi nemaipomenit. Vor urma Shenzen și turneul din Australia, pregătitor pentru Australian Open. Cam acesta ar fi programul", a spus Buzărnescu pentru pagina de Facebook a Federației Române de Tenis.

"Îmi doresc să fiu în echipă, din păcate jucăm în deplasare, vor avea un public foarte mare, dar aș dori foarte mult să reușim să câștigăm împotriva lor. Nu e un meci ușor, dar ar fi un rezultat ideal"
Mihaela Buzărnescu despre meciurile de Fed Cup cu Cehia, din februarie 2019

  • Mihaela Buzărnescu s-a accidentat la începutul lui august, la WTA Montreal, în decisivul partidei cu Elina Svitolina, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4. Accidentarea a survenit în momentul în care jucătoarea noastră încerca să ajungă la o minge trimisă de Svitolina. "Miki" a alunecat, a călcat strâmb și a izbucnit imediat în hohote de plâns, fiind apoi scoasă apoi într-un scaun cu rotile, având glezna imobilizată într-o atelă (detalii, aici)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ios_ge
ios_ge  •  28 Septembrie 2018, 11:39

Succes Mihaela !

625174667853085
Leonard Giubelan  •  28 Septembrie 2018, 11:16

Succes deplin, Mihaela! Îmi amintesc de mijlocul secolului trecut când în sah performa marele maestru cubanez Capablanca. Avea un joc mai mult decât tehnic. Făcea o adevărat magie pe tabla de joc. Așa ești tu în tenis. Încântătoare!!! Fie să devii o Mare Campioană!!!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Septembrie 2018, 09:52

te asteptam cu drag si nerabdatori sa revii pe teren ,dar singura care decizi esti tu .Succes Miki

Vezi toate comentariile (5)
Comentează