SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Naomi Osaka și-a cerut scuze pentru ieșirea din timpul finalei cu Petra Kvitova: „Îmi tot spun să nu mai fac asta” // VIDEO

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 08:48

Naomi Osaka (21 de ani), de luni lider WTA, a învins-o pe Petra Kvitova, scor 7-6 (2), 5-7, 6-4, și a obținut al doilea titlu de Mare Șlem din carieră. După finală, nipona și-a cerut scuze fanilor pentru modul în care s-a comportat pe teren.

La finalul setului secund, cedat după ratarea a 3 mingi consecutive de trofeu, Naomi Osaka a avut o ieșire nervoasă, fiind la un pas de a izbucni în lacrimi.

Am avut cea mai rea atitudine posibilă astăzi pe teren. Îmi cer scuze tuturor celor care au urmărit finala. Îmi tot spun să mă comport mai matur, dar se pare că va mai dura până voi reuși asta”, a scris viitorul lider WTA pe Twitter.

Osaka ia sceptrul de la Halep

Începând de luni, Naomi Osaka va trece pe prima poziție a clasamentului WTA, detronând-o pe Simona Halep. Osaka va deveni astfel prima jucătoare asiatică din toate timpurile care reușește o astfel de performanță.

Vezi și: 

8 recorduri FENOMENALE stabilite de Naomi Osaka: prima asiatică lider WTA, ce loc ocupa în urma cu fix un an sau serie incredibilă de invincibilitate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
103179470776675
Sabin Ellak  •  27 Ianuarie 2019, 17:33

Felicitari Naomi...la 20 de ani,cu 2 grand slamuri esti viitoarea regina a tenisului mondial.Este o fata manierata,bine crescuta si inteligenta.Nu are pretentii sa fie aclamata din tribune cu drapele si trambite,daca castiga nu face gesturi nesportive,nu stringe pumnii,nu se comporta ca un om electrocutat,nu urla ca un taur si nu face cruci cu capul in nori.

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  27 Ianuarie 2019, 17:10

Bravo, Naomi! Ești și frumoasă și talentată. haleapa noastră e desuetă și urâtă cu ***. Sperăm să nu o mai vedem pe locul 1 nemeritat ca până acum, cu doar 1 titlu de mare slam în palmares!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rva4
rva4  •  27 Ianuarie 2019, 13:29
Postat de baruch pe 27 Ianuarie 2019, 13:04

n-am spus nimic din ce ma acuzi, am dat o informatie. completez cu respectul meu pentru civilitatea si politetea japonezilor, asa cum scrie un coleg mai jos. a, tot cu titlu de informatie, bancherii sa stii ca sunt oameni de-o politete perfecta.

Inseamna ca ti am interpretat gresit spusele. Imi cer scuze.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează