SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Navratilova analizează jocul Simonei Halep înainte de Indian Wells: „Se chinuie să fie mai agresivă, dar apărarea este modul ei de bază”

Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 17:52 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 18:10

Fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova (65 de ani) a prefațat turneul de la Indian Wells, care se desfășoară între 9 și 20 martie. Despre Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) spune că îi lipsește agresivitatea.

După o prestație dezamăgitoare la Doha, unde a fost învinsă scurt de Caroline Garcia în primul tur, 4-6, 3-6, Halep va participa la BNP Paribas Open, turneul de la Indian Wells, pe care l-a câștigat în 2015.

Înaintea turneului american, Martina Navratilova, de 18 ori câștigătoare de turnee de Grand Slam, a vorbit despre cele mai importante nume ale tenisului feminin în prezent. Nu a ocolit-o pe Simona Halep.

Simona Halep, învinsă de Aryna Sabalenka: „E greu să joci împotriva ei fără încălzire”
TIE BREAK TENS
Simona Halep, învinsă de Aryna Sabalenka: „E greu să joci împotriva ei fără încălzire”

Martina Navratilova analizează jocul Simonei Halep înainte de Indian Wells

„Halep ar trebui să fie constantă, dar nu este. Ar trebui să-i placă la Indian Wells și Miami, cred că se poate apăra mai bine la Indian Wells având în vedere că acolo sunt terenuri mai lente.

Jocului său îi lipsește constanța. Se chinuie să fie mai agresivă, dar continuă să se întrebe ce are de făcut atunci când ajunge la fileu.

Exagerează atunci când devine agresivă, iar apoi revine la modul ei de bază, jocul de apărare”, a spus fosta jucătoare de tenis.

Martina Navratilova numește favoritele de la Indian Wells 

Întrebată cine crede că va câștiga turneul, Navratilova a spus:

„Nu o uitați pe Aryna Sabalenka, are multe de demonstrat. Durează pentru a-ți pune la punct serviciul, trebuie să mă conving că a făcut-o. 

Cred că Badosa are o șansă bună să-și apere titlul, apoi trebuie să te uiți la jucătoarele americane: Keys, Anisimova au șanse excelente. Nu au presiune - totul ar fi un bonus - și lovesc puternic, astfel că terenul ar trebui să li se potrivească. Și fanii ar trebui să fie de ajutor”.

Iubesc totul despre Badosa: atitudinea ei, mentalitatea ei. E o jucătoare 95% completă, poate să își îmbunătățească tranziția, cum ajunge la fileu. Va fi entuziasmată să revină aici - de obicei nu îți aperi titlurile la o distanță de 5 luni (n.r. - în 2021, turneul a avut loc în octombrie). Va fi plină de încredere.

- Martina Navratilova

VIDEO » Ion Țiriac: „N-am văzut niciun antrenor până acum care să nu fie dominat de Simona Halep!”

Mai multe știri din tenis: 

Favorita principală s-a retras de la Indian Wells: „Sunt dezamăgită”

Altă controversă?! Ce se întâmplă cu Novak Djokovic, cu o zi înainte de startul Indian Wells

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Martie 2022, 19:32

...da ii lipseste Constanta ...ca sa se simta ca acasa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează