TENIS  ·  ATP STUTTGART

VIDEO Nick Kyrgios, RECITAL de la primul meci pe iarbă al anului: serviciu din mână + tweener în timpul aceluiași punct

Nick Kyrgios și lovitura reușită la Stuttgart în fața lui Berretini // Captură Tennis TV
Nick Kyrgios și lovitura reușită la Stuttgart în fața lui Berretini // Captură Tennis TV

Marti, 11 Iunie

Nick Kyrgios (24 de ani, 36 ATP) s-a retras în ultimul moment de la Roland Garros, preferând să se pregătească pentru turneele pe iarbă. Marți, australianul a debutat pe gazon la Stuttgart, unde a pierdut în primul tur în fața italianului Matteo Berrettini (23 de ani, 30 ATP), scor 3-6, 4-6.

Într-unul dintre primele game-uri ale partidei, Kyrgios a apelat din nou la controversatul serviciu direct din mână. Procedeul tehnic al australianului l-a derutat pe Berretini, nevoit să vină la fileu pentru a recupera mingea lui Kyrgios. 

Italianul a returnat însă inspirat, punându-l pe Kyrgios în poziția de a executa un tweener, altă lovitură la care apelează destul de des în partidele sale Mingea a fost câștigată în final de Kyrgios, care a pierdut însă confruntarea în două seturi, 3-6, 4-6.  

Kyrgios a fost în centrul unui nou scandal înainte de Roland Garros, atunci când a afirmat că turneul de la Paris „e un rahat în comparație cu Wimbledon!”

Vezi și: VIDEO Dominic Thiem a trecut peste supărarea cauzată de Serena Williams: „Ca să reglăm lucrurile, mi-ar plăcea să fac asta cu ea”

Comentarii (2)

merace  •  11 Iunie 2019, 20:37

La Nottingham, ploaia e contra tenisului! Meciurile WTA s-au amanat pe maine, cele de ATP s-au mutat indoor (au iarba si in sala?!). Se pare ca ploua mult, pana duminica. Schimbarea climei isi pune amprenta si pe tenis.

sebastian.vettel  •  11 Iunie 2019, 20:03

Bagajul si valea. Pentru el e bine, iese din primul tur, iarba e inca verde, nu apuca sa o vada tocita ca baietii aia care vor juca finala duminica. In felul asta, poate o sa iubeasca suprafata asta in continuare, nu" **** ala de zgura". Rezultatele ? Constante...descalificat pe zgura de la roma, tur 1 aici. Tot asa !

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Bolivia - Peru

Eurosport
06:30 Fotbal, Copa America

Brazilia - Venezuela

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

CE: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Spania - Belgia

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Italia - Polonia

TVR 1
Program TV complet

U21