SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

Noaptea marilor surprize la Australian Open » Doi dintre marii favoriți au fost eliminați! Simona Halep a scăpat de o adversară pentru locul 1

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 08:41

Două mari surprize la Australian Open 2018. Elina Svitolina, locul 4 WTA, a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open. Și Grigor Dimitrov, locul 3 ATP, a fost eliminat în aceeași fază a competiției.

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA și una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului, a pierdut surprinzător în fața belgiencei Elise Mertens, locul 37 WTA, scor 4-6, 0-6, după un meci care a durat o oră și 15 minute.

Svitolina, care putea să devină lider WTA, după Australian Open, și-a cedat de două ori serviciul în primul set, iar în partea a doua nu a reușit să câștige niciun game, fiind depășită complet de adversara sa.

Mertens va juca în semifinale cu învingătoarea meciului Carla Suarez Navarro - Caroline Wozniacki.

dIMITROV OUT

Bulgarul Grigor Dimitrov, locul 3 ATP, a pierdut în patru seturi în fața britanicului Kyle Edmund, locul 49 ATP, scor 4-6, 6-3, 3-6, 4-6, după un meci de aproape trei ore.

Edmund, 23 de ani, se află la cea mai bună performanță din carieră, după un meci excelent. Deși bulgarul a avut mai multe lovituri câștigătoare, 44 la 32, a făcut mai multe greșeli neforțate, 44-28.

În semifinale, Kyle Edmund îl va întâlni pe învingătorul meciului Rafael Nadal - Marin Cilic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  23 Ianuarie 2018, 13:43

Scurt: Halep are un noroc chior la AO! Dupa ce ca a avut un tablou mai mult decat jenant de usor, adversarele care ii puteau pune probleme au furnizat pe rand cele mai mari surprize de la acest turneu, iesind rand pe rand din competitie. Acum va juca cu Pliskova, primul meci cu adevarat serios de pana acum pentru romanca. Problema e ca exact si fix cu Pliskova are ea palmares pozitiv din top 10!!! Cu restul adversarelor sta prost de tot la capitolul asta. Parerea mea e ca va trece si de Pliskova, desi nu-s fanul romancei. Unde se va opri? Nu stiu! Turneul asta a cernut pana s-a ales praful de el si nu m-ar mira ca si castigatoarea de la feminin sa fie tot o surpriza. Mertens? De ce nu? Dar pentru Simona doar Wozniacki si Kerber mai pot s-o bata, daca trec de Mertens si Keys, bineinteles. Svitolina a jucat extrem de prost cu Allertova facand milioarde de greseli nefortate. Norocul ei a fost ca Allertova e prea slaba. La baieti cred ca se va decide intre Federer si Nadal, chiar daca ultimul are un meci greu chiar acum cu Cilic. Dimitrov a fost pur si simplu terminat fizic de Kyrgios, cu care a avut noroc cu carul, toate seturile castigate de el fiind la tie break. Si nu merge asa la infinit.

1719312414786212
Magda Karolidou  •  23 Ianuarie 2018, 12:47

Baciu Constantin,poate refuza orice si oricand. Atata timp cat statul roman nu a cheltuit nimic pentru pregatirea ei si a altor tenismeni nu are nici o obligatii. Si oricum din ce castiga plateste 16% impizite si nu sunt putini bani. Nepotul meu joaca tenis ,este la inceput,si parintii platesc absolut tot: antrenori,echipament,preparator fizic,etc. La turneele organizate de federatie,al carei membru este,plateste taxa de inscriere: 50 lei in aer liber si 100 iarna in balon. Despre ce vorbim?

magura
magura  •  23 Ianuarie 2018, 12:44
Postat de 1745flo pe 23 Ianuarie 2018, 12:25

Urmeaza Halep!

EXACT, urmeaza Halep, care cu siguranta va castiga si urmatoarea partida! :)))))))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close