SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Novak Djokovic vrea să joace la Australian Open nevaccinat, cu o SCUTIRE: „Să-și asume decizia lor”

Novak Djokovic și Craig Tiley, directorul Australian Open / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Novak Djokovic și Craig Tiley, directorul Australian Open / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 16:36 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 18:30

Continuă misterul în jurul participării lui Novak Djokovic la Australian Open 2022. De nouă ori campion la Melbourne, sârbul și-ar dori să fie lăsat să joace nevaccinat, sperând că organizatorii îi vor permite să prezinte o scutire.

Cu mai puțin de o lună înainte de startul Australian Open (17-30 ianuarie 2022), australienii încă nu știu dacă îl vor avea la start și pe liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, cel mai titrat jucător din istoria competiției de la Antipozi. Asta pentru că sârbul în vârstă de 34 de ani nu s-ar fi vaccinat până acum, imunizarea fiind obligatorie pentru cei care vor să intre în statul Victoria.

Mai nou, Djokovic încearcă să se agațe de o „portiță” care să-i permită să joace la Melbourne nevaccinat. Mai exact, să dețină o scutire, acceptată de organizatori și emisă de o comisie independentă de experți medicali, care să ateste că vaccinul îi oferă reacții adverse puternice.

Rafael Nadal, diagnosticat cu COVID-19: „Trec prin momente neplăcute”
ATP
Rafael Nadal, diagnosticat cu COVID-19: „Trec prin momente neplăcute”

Srdjan, tatăl lui Djokovic: „Dacă nu-l lasă, să-și asume decizia lor”

„Trebuie să decidă dacă îl vor lăsa pe Novak să intre în Australia. Dacă decid să nu-l lase să intre, trebuie să-şi asume decizia

A câştigat Australian Open de nouă ori, acum vrea să joace, dar trebuie să îi permită să facă asta. Novak va face ceea ce crede că este mai bine pentru el, nimeni nu-i va influenţa opinia”, a declarat Srdjan, tatăl lui Djokovic, pentru un post de televiziune sârb, citat de Hotnews

Australian Open 2022, doar pentru vaccinați

Craig Tiley, directorul Australian Open, a anunțat recent că jucătorii de tenis nevaccinați nu vor putea participa la ediția din 2022 a turneului. 

„Premierul a declarat limpede că trebuie să fii vaccinat cu schemă completă pentru a participa la Australian Open și pentru a intra în Victoria. Le-am comunicat imediat jucătorilor.

Este singura decizie pe care o puteam lua pentru a asigura siguranța tuturor. Tot grupul de jucători o înțelege. Sponsorii trebuie să fie vaccinați, tot staff-ul care lucrează la Australian Open trebuie vaccinat. Suntem într-un stat în care mai mult de 90% din populație este complet vaccinată, așa că era lucrul potrivit pe care să-l facem”, a declarat acesta.

VIDEO Momente de geniu ale lui Novak Djokovic la Australian Open

Citește și alte știri din tenis: 

O legendă a tenisului riscă închisoarea » E acuzată că și-a ascuns bunurile pentru a nu plăti o datorie uriașă

Rafael Nadal, diagnosticat cu COVID-19: „Trec prin momente neplăcute”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
whiteredarad
whiteredarad  •  24 Decembrie 2021, 09:01

Un nesimtit, care celebru fiind.."face pe interesantul". Legea e una...pentru toti. Se poate si fara Djokovici. Nu-i permis sa iti lasi tatal sa vorbeasca prostii...in numele tau.

347655969058390
Ion Popescu  •  24 Decembrie 2021, 07:44

Si daca nu paticipa ce o sa se intample ?

347655969058390
Ion Popescu  •  24 Decembrie 2021, 07:43

Mentalitayea istorica in Estul Europei este nerespectarea legilor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează