SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

NOVAK DJOKOVIC - RAFAEL NADAL // „Jucătorii de top mi-au spus că n-au văzut în viața lor așa ceva. Nole e favorit și la Roland Garros” » Afirmația unui mare campion australian

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 16:32

Novak Djokovic (31 de ani 1 ATP) l-a învins pe Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-3, în finala masculină de la Australian Open. Pat Cash, fostul mare jucător de tenis australian, crede că sârbul pornește din postura de favorit și la Roland Garros. 

„Toți voiam un meci lungi, de 5 seturi între Djokovic și Nadal. Am discut cu câțiva jucători de top 100 după finala de astăzi. Mi-au spus că n-au văzut în viața lor pe cineva care să lovească mingea așa. Novak a jucat un tenis absolut fenomenal.

Nu l-a lăsat pe Rafa să se așeze, să capete ritm. Lovea mai puternic ca niciodată. Practic, a făcut exact ce a vrut pe teren. Au fost momente în care s-a jucat cu Rafa, lucru destul de periculos.

Nu cred că cineva se poate ridica la nivelul lui în acest moment. La cum decurg lucrurile, cred că e favorit și la Roland Garros. Nu văd cum l-ar putea învinge Nadal”, a declarat Pat Cash pentru Eurosport.

Pat Cash (53 de ani) are în palmares un trofeu de Mare Șlem, la Wimbledon, în 1987. Australianul are și două finale la Melbourne, în 1987 și 1988.

3.00este cota lui Novak Djokovic la câștigarea Roland Garros. Nadal este favorit, cu o cotă de 1.90

Vezi și: 

Novak Djokovic a dat cărțile pe față, după ce l-a învins pe Nadal! Care e obiectivul gigantic al carierei: „Urmăresc recordul lui Federer”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dobrinibamus
dobrinibamus  •  28 Ianuarie 2019, 18:11

Nu va faceti grija copii ... Roland Garrosu e antamat si pe urmatorii 5 ani !! Se cheama Rafa Nadal castigatorul !! Restu ... praf ...

1507494279568165
Liviu Florin  •  28 Ianuarie 2019, 17:45

In 6 luni se vor intimpla multe iar tenisul pe zgura e altceva.Sa faci pronosticuri pe termene atit de lungi e cel putin neprofesionist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează