SPORTURI  »  TENIS  »  NOVAK DJOKOVIC - RAFAEL NADAL

NOVAK DJOKOVIC - RAFAEL NADAL // Nadal a dezvăluit de ce a pierdut categoric finala de la Australian Open cu Djokovic: „A lucrat la asta în intersezon și l-a făcut de netrecut”

Rafael Nadal și Novak Djokovic la festivitatea de premiere de la Australian Open, foto: Guliver/gettyimages +1   FOTO
Rafael Nadal și Novak Djokovic la festivitatea de premiere de la Australian Open, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 15:11

Novak Djokovic (31 de ani 1 ATP) l-a învins pe Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-3 și a obținut al șaptelea trofeu din palmares la Australian Open. Ibericul a găsit explicațiile unui eșec istoric.

„Nole a jucat de-a dreptul incredibil. Eu nu am fost la nivel maxim din punct de vedere psihic. Am jucat foarte bine în aceste două săptămâni, dar
aveam nevoie de mai mult de atât ca să îl bat.

După o pauză de 5 luni, nu am avut suficient timp să antrenez toate aspectele jocului. Am lucrat mult la jocul ofensiv, am îmbunătățit atacul, dar am neglijat partea defensivă. Împotriva unui jucător ca Djokovic ai nevoie să te aperi pentru a putea trece în atac, nu?

Probabil nu l-aș fi învins nici dacă eram la sută la sută din potențial, dar măcar ar fi fost mai echilibrat. Am greșit mult pentru că m-a agresat necontenit. Cred că a lucrat mult la deplasare în pauza competițională. A fost absolut de netrecut”, a declarat Nadal la conferința de presă de la final.

Vezi și: 

Novak Djokovic l-a spulberat pe Rafael Nadal și e a 7-a oară campion la Australian Open! Cifrele meciului și ale carierei sunt ABRACADABRANTE!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
2226166370779136
Vladeanu Elena Carmen Silvia  •  27 Ianuarie 2019, 20:00

Nadal are o problema de ...inhibare psihica când joaca cu Nole altfel l-ar face praf. Si Simona a pățit la fel cu Serena o bătea sigur...daca nu se lasă copleșită așa.

cristealaur
cristealaur  •  27 Ianuarie 2019, 19:15

Sunt fan Rafa....are o problema.....offf... Rafa...

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 Ianuarie 2019, 18:39

Bine,Djokovic e bun,dar asta nu explica de ce Nadal a dat atatea mingi in fileu-ba chiar si singur la fileu-facand atatea erori nefortate-mai ceva ca un locul 200 ITP!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează