SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Nu s-a putut abține! Reacție vehementă a unei rivale a Simonei Halep: "Trebuia să ajung în finală ca să primesc și eu un avion privat. Totul e de rahat!"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 12:26

Caroline Garcia, 24 de ani, locul 5 în clasamentul WTA, s-a plâns de prețurile ridicate ale biletelor de avion pe ruta Montreal - Cincinnati.

"Habar nu am cum voi ajunge la Cincinnati. Am verificat zborurile și sunt foarte scumpe biletele. Sunt disperată! 700 de dolari un bilet până la Cincinnati. Asta este o bătaie de joc.

Mai aștept să văd cum sunt zborurile în perioada următoare, pentru că voi juca marți sau miercuri. Trebuia să ajung în finală să primesc și eu un avion privat. Totul e de rahat!", a declarat Caroline Garcia, potrivit Tennis World USA.

8.599.455 $a strâns Caroline Garcia din tenis până acum

avion privat pentru halep

Simona Halep (1 WTA), ajunsă până în ultimul act de la Montreal, pe care l-a câștigat în fața lui Sloane Stephens (3 WTA), a beneficiat de un avion privat pus la dispoziție de organizatorii de la Rogers Cup pentru a ajunge la Cincinnati, tratament de care nu s-au bucurat și celelalte jucătoare care au pierdut devreme la Montreal. De altfel, Caroline Garcia a fost eliminată în sferturi chiar de Simona Halep. 

Vezi și:  FOTO Gest superb al organizatorilor Rogers Cup: ce surpriză i-au făcut Simonei după ce a câștigat turneul + Poza postată cu Darren Cahill

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
761094350703709
Dinu Gabriel  •  14 August 2018, 22:53

Măi câtă ură, câtă nesimțire A câștigat peste 8 milioane de dolari și se plânge pentru 700 de dolari costul unui bilet de avion? Mai bine tăcea căci s-a făcut mai rău de râs...calica naibii

109743579967966
Pantagruel Aliosen  •  13 August 2018, 19:37

Prin anii'70 , a fost un scech la revelion cu Stefan Banica - senior ,care era imbracat cu frac impecabil, manusi albe, joben. Si avea o replica disperata : ”CURG ZDRENTELE DE PE MINE !!! " E, cam asta e si cu Garcia ! E saraca rau ! 700 de $ o duc la azilul saracilor... Cita ipocrizie !

teniss
teniss  •  13 August 2018, 17:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează