SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

OFICIAL! Simona Halep şi-a ales ANTRENORUL pentru sezonul viitor! Le-a pregătit pe Na Li, Şarapova şi Wozniacki

Thomas Hogstedt, antrenorul Mariei Șarapova, foto: reuters
Thomas Hogstedt, antrenorul Mariei Șarapova, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 19:21

Simona Halep s-a despărţit de Wim Fissette la finalul acestui sezon, iar zvonurile duceau şi către o posibilă despărţire de Virginia Ruzici. 

Pentru a nu mai exista discuţii, managerul Simonei Halep a anunţat cum va arăta stafful sportivei noastre pentru sezonul următor:

"Vă aduc la cunoştinţă că, începînd de astăzi, echipa Simonei Halep pentru anul competiţional 2015 a fost stabilită. Aceasta este formată din: Virginia Ruzici -  Manager, Victor Ioniţă - Antrenor, Theodor Cercel - Preparator fizic.

Începînd cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt", a fost anunţul Virginiei Ruzici, într-un comunicat de presă.

Thomas Högstedt (50 de ani) este un fost jucător de tenis din Suedia. Acesta le-a pregătit pe Caroline Wozniacki, Maria Şarapova şi Li Na. De asemenea, l-a antrenat şi pe Tommy Haas în perioada în care germanul se afla în top 10 ATP.

Cel mai bun loc ocupat  de Hogstedt în cariera sa de jucător a fost în septembrie 1983, poziţia 38.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
cristian24
cristian24  •  25 Noiembrie 2014, 11:57
Postat de lapusneanul pe 24 Noiembrie 2014, 17:23

de unde stii ca ionita e antrenor foarte slab ? vad ca si segarceanu l-a recomandat....repet, conteaza foarte mult materia prima...iti dau un exemplu din fotbal, ce rezultate a obtinut reghe la craiova sau bistrita?

Pentru ca nu are nimic care sa il recomande , a antrenato pe sorana si stim foarte bine ce rezultate a avut.

mplttev
mplttev  •  25 Noiembrie 2014, 07:46

Psihologu' ! Unde-i psihologu' ?! Și doctorii spatist (specializat în dureri de spate) și gleznist.

bivumu
bivumu  •  25 Noiembrie 2014, 06:33

N-are treaba comentariul meu cu articolul..:) Am practicat un sport individual. Antrenorul meu era cel mai bun ! Chiar daca lucram in lotul national cu altii, faceam tot ce m-a invatat antrenorul meu. :) Dupa vreo 17 ani am dat de un antrenor care mi-a arat lucrurile in alt mod. Si mi-a schimbat radical viziunea. Cu succes. :)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează