SPORTURI  »  TENIS  »  GRAND SLAM

Pariază pe succesul Simonei Halep » Verdict dat de presa americană: "Aşa vom discuta despre ea peste 10 ani"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie -1 02:00

Simona Halep traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei, cucerind recent Indian Wells, cel mai important trofeu din palmaes. Jon Wertheim, specialist pe tenis la Sports Illustrated, îi prevede un viitor fabulos sportivei noastre.

Acesta susține că peste 10 ani, Halep va avea multe titluri de Grand Slam cîștigate. Ziaristul american le răspunde săptămînal în ediția online cîtorva cititori.

Unul dintre aceștia i-a adresat o întrebare despre Halep: "A fost foarte plăcut să urmăresc mersul carierei Simonei. Cînd se va retrage, poate peste 10 ani, cum o vom vedea pe ea?"

A oferit şi 4 variante de răspuns:

A. Cea mai bună jucătoare care n-a cîștigat nici un Grand Slam
B Cîștigătoare de Roland Garros
C De mai multe ori cîștigătoare de Grand Slam
D Despre cine vorbim?

Răspunsul: "Halep nu va împlini 24 de ani înainte de US Open. Ironic sau nu, o zi mai tîrziu, Serena va avea 34. Românca are foarte mult timp pentru a reuși! Discutăm totuși despre cineva care a fost la doar cîteva puncte de a cîștiga un Grand Slam.

Are cîteva mișcări foarte bune, e foarte inteligentă, se luptă pentru fiecare minge și are mare grijă de cariera ei. Pariez pe viitorul ei și șansele ei de a cîștiga Grand Slam. Răspunsul meu e C".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează