SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Patty Schnyder se înclină în fața Simonei Halep: "Nu sunt singura care a simțit asta" + Motivul pentru care Bacsinszky a fost înlocuită

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 14:19

Patty Schnyder (39 de ani,  149 WTA) a pierdut fără drept de apel în fața Simonei Halep (26 de ani, 1 WTA), scor 2-6, 1-6 (vezi detalii AICI!) și crede că atmosfera creată de fanii din Polivalenta clujeană a influențat rezultatul înfruntării de Fed Cup.

"Ea este numărul unu și nu doar eu simt această presiune, de a trebui să alergi mult pentru fiecare minge. Când e în interiorul terenului sau dacă lovești mai scurt, nu îți lasă nimic. E foarte puternică și când lovește din deplasare. Am simțit că aveam nevoie să fac prea mult, prea lung, prea lângă linii, prea mult din toate. Față de precedenta întâlnire, cea din 2010, joacă mult mai controlat, dar cu același ritm.

Este o campioană, mintea ei e acolo, pe teren, are răspuns la orice minge. Sigur, mai face câte o greșeală ici-colo, dar acestea vin de niciunde, nu există cu adevărat o tactică de succes pe care să o adopți în fața ei, de genul să trimiți mingi mai înalte sau să o faci să alerge și atunci va rata. E tot timpul acolo și e presiune tot timpul", a declarat Schnyder la conferința de presă de la final. 

...despre revenirea în Fed Cup: "Revenind la Cupa Fed după 7 ani... sincer, aceste emoții le-am putut controla, mă gândeam doar să mă bucur de ocazie. Problema a fost că am aflat pe la 11 și 5 că voi juca, nu acesta era planul stabilit sâmbătă, dar Timea se încălzea și a spus că a simțit dn nou durere la adductor, din punctul de vedere fizic nu era la sută la sută. Am fost anunțată, eram la hotel, îmi beam cafeaua și dintr-o dată... aveam mâinile reci, am mers la toaletă, apoi mi-am spus «Trebuie să te calmezi, e o mare onoare să intri pe teren și să joci»".

...despre planurile pe termen scurt: "După asta voi juca în calificări la Praga și la Roland Garros, dar și meciuri pe echipe la Hanovra. Apoi, vreau să fiu din nou mamă, am stat o săptămână departe de fiica mea, de obicei mă antrenez dimineața, iar după-amiaza și seara le petrec cu ea, mi-a lipsit acest lucru".

"La final, i-am spus Simonei lucrurile care mi-au venit atunci în minte, a fost ceva spontan: Succes pentru restul sezonului, felicitări, a jucat foarte bine și e o campioană grozavă" Patty Schnyder

"Nu ne-am aşteptat să pierdem în trei meciuri, am avut încredere, o săptămână bună de antrenamente, aş fi vrut şi eu să joc mai bine. Presiunea pusă de fani  a contat enorm. M-am bucurat mult să revin în echipa Elveţiei"Patty Schnyder

Citește și: GALERIE FOTO Simona Halep țintește sus după calificarea în Grupa Mondială: "Trebuie să visăm la trofeul Fed Cup! Asta este dorința mea cea mai mare"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
gizeh
gizeh  •  22 Aprilie 2018, 15:38
Postat de dinamo_fan pe 22 Aprilie 2018, 14:58

doar romanasii frustrati cu restante la intretinere si mari devoratori de shaorme si crenvursti arunca cu noroi in Simona. asa e poporul asta ***.

parţial adevarat

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Aprilie 2018, 14:58

doar romanasii frustrati cu restante la intretinere si mari devoratori de shaorme si crenvursti arunca cu noroi in Simona. asa e poporul asta ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează