SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP LA WIMBLEDON

Paula Badosa, doborâtă de eșecul cu Halep: „O zi pe care vreau să o uit! Nu am altceva de spus”

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o pe iberica Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA), scor 6-1, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2022. Sportiva iberică și-a găsit cu greu cuvintele în timpul conferinței de presă. +16   FOTO
Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o pe iberica Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA), scor 6-1, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2022. Sportiva iberică și-a găsit cu greu cuvintele în timpul conferinței de presă.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 21:44 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 21:45

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o pe Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA), scor 6-1, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2022. Sportiva iberică și-a găsit cu greu cuvintele în timpul conferinței de presă. 

Paula Badosa a fost încă o dată victima „complexului Halep”. Iberica a greșit comis 21 de erori neforțate, cu doar 7 lovituri câștigătoare, și a părăsit terenul învinsă după exact o oră de joc.

Halep, avantaj moral în fața adversarei din „sferturile” Wimbledon 2022 » Ce s-a întâmplat în urmă cu 11 zile + Darren Cahill, punctul lor comun
HALEP LA WIMBLEDON
Halep, avantaj moral în fața adversarei din „sferturile” Wimbledon 2022 » Ce s-a întâmplat în urmă cu 11 zile + Darren Cahill, punctul lor comun

Paula Badosa, după eșecul cu Simona Halep

„Meci dur, zi grea, una pe care vreau s-o uit. Nu am altceva de spus. Cred că totul a mers greșit pentru mine. Ea a făcut un meci bun, însă vreau să vorbesc despre mine. Nu a fost ziua mea azi.

Am încercat, am dat tot ce am avut mai bun. Nici nu am avut destul noroc. A fost vorba despre mine, am forțat loviturile și am ratat prea mult. 

În unele zile prind mereu liniile, în altele, ca acum toate ies afară. De obicei nu ratez atât de mult, am fost surprinsă. E trist, e săptămâna a doua a lui turneu Grand Slam, vrei mereu să joci bine. Nu am reușit, trebuie să accept”, a spus Paula Badosa, după eșecul cu Halep de la Wimbledon.

VIDEO Simona Halep, set perfect în optimea cu Paula Badosa

Citește și alte știri de la Wimbledon 2022:

Experții de la Wimbledon, profund impresionați de Simona Halep: „Victoria a părut fără efort. Prea bună pentru Badosa!”

Simona Halep, surprinsă de reporter după victoria cu Badosa: „Da? Nu m-am gândit la acest lucru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează