SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Postarea celor de la Wimbledon a scandalizat familia unui mare jucător: „Îngrozitor din toate punctele de vedere!”

Posterul oficial de la Wimbledon 2023 / Sursă foto: Facebook@ Wimbledon
Posterul oficial de la Wimbledon 2023 / Sursă foto: Facebook@ Wimbledon

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 20:09 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 21:08

Familia marelui campion britanic Andy Murray a reacționat cu indignare după ce a văzut una dintre fotografiile publicate zilele trecute de cei de la Wimbledon, turneu care va debuta pe 3 iulie, la All England Lawn Tennis and Croquet Club. 

Oamenii care se ocupă de imaginea prestigiosului turneu londonez au conceput un afiș de prezentare a competiției, în care se regăseau, cronologic sau în funcție de rivalitățile născute peste ani, câteva dintre personalitățile marcante din istoria turneului.

Au fost portretizate nume imense precum, Borg, McEnroe, Edberg, Becker, surorile Williams, Chris Evert, Navratilova, „Big Three-ul” format din Nadal, Federer și Djokovic, dar și Carlos Alcaraz și Jannik Sinner, două dintre starurile noii generații cu o excelentă expunere în media, pe care specialiștii îi văd dominând tenisul în anii următori. De pe afiș lipsea, însă, Andy Murray, actualul #38 mondial, de două ori campion la Wimbledon, în 2013 și 2016, aspect care i-a deranjat destul de tare pe britanici.

Nadal, Federer sau Djokovic? Cristian Tudor Popescu s-a pronunțat în lupta pentru „GOAT”: „În ordinea asta!” + Ce-l enervează: „E cât se poate de incorect”
GOAT
Nadal, Federer sau Djokovic? Cristian Tudor Popescu s-a pronunțat în lupta pentru „GOAT”: „În ordinea asta!” + Ce-l enervează: „E cât se poate de incorect”

„Îngrozitor din toate punctele de vedere”

„Unde e Andy Murray?”, a scris Jamie la postarea de pe Instagram a celor de la Wimbledon. Completat de Niall Erskine, unchiul lui Andy Murray: 

„Îngrozitor din toate punctele de vedere. Pe propriul tău britanic, care a făcut istorie la Wimbledon, nu îl pui nicăieri?!”.

Ulterior, fratele lui Andy Murray a revenit cu noi declarații, într-o conferință ce a avut loc în cadrul turneului de la Queen's: „A făcut parte din Big 4 timp de 10 ani, poate mai mulți. A fost numărul unu în lume, apoi și-a zdrobit șoldul și de atunci i-a fost greu. Dar a câștigat la Wimbledon de două ori într-o eră incredibilă a tenisului și a mai făcut și o finală!”, a spus acesta. 

Accidentările i-au fragmentat cariera lui Andy Murray

Andy Murray a jucat unsprezece finale de Mare Șlem, câștigând trei. Cele opt pierdute au fost în fața lui Roger Federer și a lui Novak Djokovic. Accidentările i-au fragmentat cariera lui Murray, acesta anunțându-și retragerea în 2019. A revenit asupra deciziei și pare că nu vrea să renunțe la tenis.

„Știu cât de dificil este să câștigi un trofeu de Mare Șlem, iar cei trei au ajuns la numere amețitoare. Când mă uit la meciurile lor, nu-mi vine să cred că am fost în competiție cu ei pe scenele cele mai mari”, spunea Murray zilele trecute

În 2013, prin triumful său de la Wimbledon, Murray a încheiat o lungă perioadă de așteptare pentru britanici. Până la Sir Andy, Fred Perry era cel mai recent învingător la All England Club, în 1936!

41 de săptămânia fost lider mondial Andy Murray

3 titluride Mare Șlem are scoțianul în palmares, două la Wimbledon, 2013 și 2016, și unul la US Open, în 2012

VIDEO Ziua în care Andy Murray s-a încoronat pentru prima oară la Wimbledon

Citește și alte știri din tenis:

Sorana Cîrstea a fost eliminată din turneul de la Birmingham

EXCLUSIV Nadal, Federer sau Djokovic? Cristian Tudor Popescu s-a pronunțat în lupta pentru „GOAT”: „În ordinea asta!” + Ce-l enervează: „E cât se poate de incorect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Coster
Coster  •  22 Iunie 2023, 22:05

A câștigat și ceva medalii olimpice, două de aur, pentru "Great Britain". Dar el e scoțian. Englezii nu-l vor ierta niciodată pentru că a susținut independența Scoției. Cu toate ca e "Sir".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează