TENIS    •   WTA DOHA

Presa internațională, despre victoria Monicăi Niculescu cu Maria Sharapova: "Un adevărat dezastru. A fost frustrată!

FOTO: REUTERS

FOTO: REUTERS

Marti, 13 Februarie

Monica Niculescu a reușit luni una dintre cele mai impotante victorii ale carierei, reușind s-o învingă pe Maria Sharapova în primul tur de la Doha, scor 4-6, 6-4, 6-3. 



"Sharapova a suferit o înfrângere șocantă în fața Monicăi Niculescu. Un adevărat dezastru pentru rusoaică! Sharapova părea că se îndreaptă către victorie, dar a lăsat succesul să-i scape printre degete", a scris The Express.

"Monica Niculescu a provoat cel mai mare șoc de la Doha. Rusoaica este adversara cel mai bine cotată pe care a învins-o în acest sezon. Românca a câștigat 12 din ultimele 13 puncte și a obținut o victorie uriașă", au scris și cei de la Tennis World USA.

Și BBC a scris despre victoria Monicăi Niculescu: "A reușit o mare surpriză eliminând-o pe Sharapova. Rusoaica a fost frustrată de stilul Monică Niculescu și și-a pierdut ritmul". 

În turul II de la Doha, Monica Niculescu se va duela cu învingătoarea partidei dintre Margareta Rybarikova și Fatma Al Nabhani.

Vezi și:

Comentarii (13 ) Adaugă comentariu

Marin Necula  •  14 Februarie 2018, 18:29

Nu "a fost frustrată" ci a fost "nedopata"!

itrobert  •  13 Februarie 2018, 18:20

Bai nene ce urat a imbatranit asta... Niculeasca poate bate pe oricine cu jocul ei de plaje... Le bate pentru ca intai le plictiseste, apoi le enerveaza si apoi alea se frustreaza :). Bravo Monicuto, ai vazut-o si p-asta, ai batut la ea Sharapova!

indolentu  •  13 Februarie 2018, 17:52

Postat de bulletproof pe 13 Februarie 2018, 17:52

***

fara ciine n ai curaj?

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase