SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Presa internațională, despre victoria Monicăi Niculescu cu Maria Sharapova: "Un adevărat dezastru. A fost frustrată!

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 12:35

Monica Niculescu a reușit luni una dintre cele mai impotante victorii ale carierei, reușind s-o învingă pe Maria Sharapova în primul tur de la Doha, scor 4-6, 6-4, 6-3. 

"Sharapova a suferit o înfrângere șocantă în fața Monicăi Niculescu. Un adevărat dezastru pentru rusoaică! Sharapova părea că se îndreaptă către victorie, dar a lăsat succesul să-i scape printre degete", a scris The Express.

"Monica Niculescu a provoat cel mai mare șoc de la Doha. Rusoaica este adversara cel mai bine cotată pe care a învins-o în acest sezon. Românca a câștigat 12 din ultimele 13 puncte și a obținut o victorie uriașă", au scris și cei de la Tennis World USA.

Și BBC a scris despre victoria Monicăi Niculescu: "A reușit o mare surpriză eliminând-o pe Sharapova. Rusoaica a fost frustrată de stilul Monică Niculescu și și-a pierdut ritmul". 

În turul II de la Doha, Monica Niculescu se va duela cu învingătoarea partidei dintre Margareta Rybarikova și Fatma Al Nabhani.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
689029941267825
Marin Necula  •  14 Februarie 2018, 18:29

Nu "a fost frustrată" ci a fost "nedopata"!

itrobert
itrobert  •  13 Februarie 2018, 18:20

Bai nene ce urat a imbatranit asta... Niculeasca poate bate pe oricine cu jocul ei de plaje... Le bate pentru ca intai le plictiseste, apoi le enerveaza si apoi alea se frustreaza :). Bravo Monicuto, ai vazut-o si p-asta, ai batut la ea Sharapova!

indolentu
indolentu  •  13 Februarie 2018, 17:52
Postat de bulletproof pe 13 Februarie 2018, 17:52

***

fara ciine n ai curaj?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează