SPORTURI  »  TENIS  »  DJOKOVIC

VIDEO Președintele Serbiei iese la atac: „Djokovic este maltratat în Australia!”

Aleksandar Vucic, președintele Serbiei, își apără conaționalul și spune că Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) e abuzat în Australia.
Aleksandar Vucic, președintele Serbiei, își apără conaționalul și spune că Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) e abuzat în Australia.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 22:56 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 00:09

Aleksandar Vucic, președintele Serbiei, își apără conaționalul și spune că Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) e abuzat în Australia. Sârbului i-a fost anulată din nou viza, șansele de a juca la Australian Open diminuându-se considerabil în urma evenimentelor de astăzi.

Vineri, Vucic a publicat un clip video pe contul său de Instagram în care critică dur modul în care Australia a tratat „cazul Djokovic”.

Președintele Serbiei: „Australia îl maltratează pe Djokovic”

Autoritățile de la Antipozi îl maltratează pe Novak Djokovic, o legendă a tenisului! E atacat nu numai el, ci și familia lui și întreaga națiune sârbă. 

Dacă ați vrut să-i interziceți lui Djokovic să câștige al 10-lea trofeu la Melbourne, de ce nu l-ați trimis înapoi imediat, de ce nu i-ați spus că este imposibil să obțină viza pentru Australia din prima? 

Novak, suntem alături de tine! Totul este o vânătoare de vrăjitoare politică!”, a precizat Aleksandar Vucic.

Viza lui Novak Djokovic anulată pentru a doua oară! Sârbul va intra în detenție începând de sâmbătă

Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, a decis astăzi a doua anulare a vizei lui Novak Djokovic. Sâmbătă, sârbul va fi interogat de către ofițerii de imigrare, iar la finalul discuției va intra în detenție!

Judecătorul Anthony Kelly a decis ca Novak Djokovic să rămână în Australia în timp ce contestația sa legală se desfășoară, potrivit TheAge.

După ce va fi interogat sâmbătă dimineață de către ofițerii de imigrare, Djokovic va intra în detenție. Djokovic va putea să stea împreună cu avocații săi sâmbătă, în timp ce aceștia vor pregăti argumentele pe care le vor susține în fața instanței, și va putea participa de asemenea la audierea de duminică.

Rămâne Australian Open fără Novak Djokovic?

Nu se știe încă dacă o decizie ar putea fi luată până luni, astfel încât Djokovic să poată participa la Australian Open, acolo unde l-ar întâlni în primul tur pe compatriotul Miomir Kecmanović (22 de ani, 78 ATP).

Dacă Novak Djokovic nu va participa la Australian Open, atunci de la competiția din acest an vor lipsi campionii ultimelor 12 ediții (Novak Djokovic - de 8 ori campion, Roger Federer - 3 trofee și Stan Wawrinka, câștigător în 2014).

9 titluriare Novak Djokovic la Australian Open. Sârbul lupta pentru un al 21-lea trofeu de Grand Slam, ceea ce l-ar fi clasat pe locul 1 în istoria ATP

Jurnalista GSP Luminița Paul, despre anularea vizei lui Novak Djokovic: „Acum riscă și interdicția de 3 ani”

Novak Djokovic a scăpat de „Hotelul Groazei”, dar intră oricum în detenție » Mărturii cutremurătoare din partea foștilor „colocatari”: „Stau într-o cușcă de 9 ani și voi mă întrebați de Djokovic?!”

CTP critică acțiunile familiei Djokovic: „Au jignit credincioșii, au dus lucrurile într-o zonă de extremism anti-vaccinist. Novak și-a asumat totul”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (14)
euoltean
euoltean  •  15 Ianuarie 2022, 09:48
Postat de andy_2008 pe 15 Ianuarie 2022, 09:27

Djokovic trebuie sa inteleaga ca in unele tari LEGEA se aplica,indiferent de cati bani ai sau ce valoare esti.

Care lege, ***?! Judecatorul i-a dat acceptul, aia e legea! Nu decizia unor politicieni...Din cauza sluggilor ca voi este ce este peste tot!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  15 Ianuarie 2022, 09:27

Djokovic trebuie sa inteleaga ca in unele tari LEGEA se aplica,indiferent de cati bani ai sau ce valoare esti.

iull
iull  •  15 Ianuarie 2022, 09:16
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 15 Ianuarie 2022, 09:06

DA! S-a dus la munca (sa joace tenis, asta-i munca lui). Dar sa se duca indeplind anumite conditii pe care toti ceilalti le indeplinesc. Nu cu minciuni si mismasuri ascunse tipic BALCANILOR. El singur a recunoscut ca incalcat Legile. Ce dracului mai vorbim discutii?

Eu vin cu fapte, unii cu opinii. Nu a incalcat nici o lege, a completat gresit un formular care NU avea nici o valoarea in decizia de a lua sau nu viza, ca a luat-o pe alte criterii. Incalcarea legilor in Serbia iar nu tin de viza data de statul australian. Aici nu e vorba de preferinte si sustineri, mie personal nu-mi place tenisul, nici nu stiam cine e Djacovick asta . Dar recunosc cand e vorba de incalcarea democratiei si drepturilor omului, ca sa nu mai vorbesc tot felu de jocuri murdare de genul conexiunii cu exploatea miniera Rio Tinto in Serbia. Asa ca mare grija a cui script il urmati si in numele a ce dati cu ura aiurea.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează