SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Previzibil? Românii au dat verdictul! Victoria Simonei Halep de la Roland Garros, cea mai mare performanță sportivă de după 1989!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 11:11

Imediat după succesul superb reușit de Simona Halep la Roland Garros, GSP.ro a dat startul unei dezbateri în privința stabilirii celei mai mari performanțe sportive de după 1989 în România. 

Rezultatul a fost unul covârșitor și, pe alocuri, așteptat. Din totalul de 64.767 de voturi exprimate, 43% dintre respondenți, adică 27.580 de oameni, văd triumful Simonei Halep de la Paris drept cel mai important reper în sportul românesc după 1989.

Pe locul 2 în preferințele românilor, mult în spatele Simonei Halep, cu doar 15%, s-a situat performanța Generației de Aur din 1994, când România a ajuns până în sferturile Mondialului din Statele Unite.

În privința locului 3, 14% dintre respondenți, adică 8.623 de oameni, au fost de părere că cea mai importantă performanță a fost reușită de CSM București, câștigătoarea Ligii Campionilor la handbal în 2016.

Rezultatul complet al votului

Vezi și: Declarații superbe ale unui fost lider mondial din WTA despre Halep: "N-ai cum să nu plângi pentru această fată minunată"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
148819492603833
Masa Lunoor  •  16 Iunie 2018, 09:15

''Hai sa fim serioși.Un sfert de finală de Cupa Mondială la fotbal e infinit ma...'' Hai să fim serioși mai lasati-o d**** cu MAȘINA DE PRODUS dezamagiri care A FOST ,este și va rămane Echipa Nationala de Fotbal ! Nu e nimeni obligat sa vă accepte INFINITELE voastre renunțări la luptă , debusolări ,nesincronizari REA VOINȚĂ Niste gaini bete in 50% din prezentele lor Inclusiv Generatia de Aur. Ar fi avut toate un sens dacă ar fi fost SINCERITATE ! n-a fost

andrei.33
andrei.33  •  14 Iunie 2018, 20:13

Sondaj Click-bait.

luka_crc
luka_crc  •  14 Iunie 2018, 12:54

Hai sa fim serioși.Un sfert de finală de Cupa Mondială la fotbal e infinit mai greu de realizat decât câștigarea unui turneu de MS.Mai ales pentru o țară ca și Romania.Turneele de MS sunt 4 pe an,Cupa Mondială e o data la 4 ani.In sporturile de echipă,in special in ultramediatizatul și ultracompetitivul fotbal e mult mai greu de performant decât în sporturile individuale.In tenis depinzi de tine,de talentul,pregătirea,seriozitatea ta.In fotbal depinzi de mulți alții,sunt multi factori de care depinde performanta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează