SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Prima româncă eliminată de la Miami » A pierdut 7 game-uri consecutive în confruntarea cu Flipkens

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 10:41

Mihaela Buzărnescu (29 de ani, 39 WTA) a fost eliminată în primul tur al turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 2-6, 3-6, de Kirsten Filpkens (32 de ani, 71 WTA).

Miki Buzărnescu a început excelent partida, câștigând primele două game-uri, dar a cedat toate totul până la finalul setului. Procentajele Mihaelei au fost dezastruoase: doar 36 la sută dintre punctele jucate pe primul serviciu au fost câștigate.

Actul secund a fost mai echilibrat, cel puțin până în cel de-al 8-lea game. Flipkens a reușit break-ul, a servit excelent în ultimul act și a închis partid în doar 78 de minute, scor 6-2, 6-3.

Flipkens o va înfrunta în turul următor pe a 11-a favorită a competiției, Johanna Konta.

PROGRAMUL ROMÂNCELOR LA MIAMI

Simona Halep va avea primul tur liber, iar în turul secund urmează să se dueleze cu învingătoarea partidei dintre Veronica Cepede Royg și o altă jucătoarea venită din calificări. În turul III, Halep ar putea da peste poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce Madison Keys și Anastasija Sevastova sunt la orizont în optimi.

Sorana Cîrstea este favorită 32 la Miami, astfel că va beneficia de primul tur liber. În turul secund, va juca cu învingătoarea meciului dintre Su-Wei Hsieh și o jucătoare venită din calificări, în timp ce în turul III ar putea da peste Karolina Pliksova.

Irina Begu va evolua în primul tur împotriva lui Danielle Rose Collins (93 WTA).

Monica Niculescu a trecut două tururi de calificări și va juca contra Yuliei Putintseva (75 WTA).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  21 Martie 2018, 12:27

Mihaelo, poti mai mult. M-ai intristat.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  21 Martie 2018, 12:21

Trebuia sa strabata asa o distanta, ca sa dea cu mingea prin balarii? Pacat de bani,Cred ca ascensiunea ei s-a oprit la Miami

tihi
tihi  •  21 Martie 2018, 12:19

In acest an Buzarnescu a facut un salt mult peste celelalte jucatoare ale noastre.A facut jocuri superbe si a castigat si la jucatoare mai bine cotate ca ea.Este de neinteles ce sa intamplat....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close