SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Rafa Nadal, din nou pe teren: „Cu mai multă intensitate”

Rafa Nadal, înapoi la antrenamente // sursă foto: Instagram @ rafaelnadal
Rafa Nadal, înapoi la antrenamente // sursă foto: Instagram @ rafaelnadal

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 12:42 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 12:47

Accidentat la începutul anului, în timpul turneului de la Brisbane, Rafael Nadal (37 de ani) a revenit la antrenamente.

Pe 2 ianuarie, Rafael Nadal a disputat primul lui meci la simplu după 350 de zile, reușind să-l învingă pe Dominic Thiem în primul tur al turneului de la Brisbane.

Ibericul l-a învins ulterior și pe Jason Kubler, dar a cedat în sferturile turneului, eliminat în 3 seturi de australianul Jordan Thompson, 7-5, 6-7 (6-8), 3-6. La scurt timp după, el a anunțat că a suferit o ruptură musculară, accidentare care l-a făcut să rateze Australian Open, primul turneu major al anului.

Fratele lui Ryan Giggs, declarații șocante despre legendarul jucător al lui Manchester United: „Aș fi putut să-l îngrop definitiv!”
MANCHESTER UNITED
Fratele lui Ryan Giggs, declarații șocante despre legendarul jucător al lui Manchester United: „Aș fi putut să-l îngrop definitiv!”

Rafael Nadal a revenit la antrenamente

Astăzi, Nadal a revenit la antrenamente. El a publicat o fotografie de pe teren, alături de mesajul următor: „După o perioadă în care nu am postat nimic aici, iată-ne din nou. Înapoi la antrenamente... cu mai multă intensitate”.

Nadal țintește să revină în circuit la Qatar Open, turneul ATP250 programat între 19 și 24 februarie 2024 la Doha, capitala Qatarului.

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Rafa Nadal și Dominic Thiem

Mai multe știri din tenis:

După Simona Halep, încă un fost lider mondial a fost șters din clasamentul WTA

„Grandissimo!” » Imaginile zilei în Italia: Jannik Sinner s-a întâlnit cu Giorgia Meloni, premierul țării: „Asta-i Italia care ne place”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează