SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Raluca Olaru şi Simona Halep şi-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Simona Halep şi Raluca Ioana Olaru şi-au aflat adversarele din primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Simona Halep, sportiva venită din calificări, va juca în manşa inaugurală împotriva favoritei numărul şapte, Samantha Stosur, din Australia, în timp ce Raluca Ioana Olaru o va întîlni în primul meci de pe zgura franceză pe rusoaica Anastasia Pivovarova, locul 186 WTA.

Alexandra Dulgheru, cap de serie 31, o va avea ca adversară pe Lucie Hradecka, din Cehia, în timp ce Sorana Cîrstea va lupta pentru un loc în turul doi cu rusoaica Svetlana Kuzneţova, favorită 6.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  22 Mai 2010, 03:09

Parca nu-mi era suficient de nesuferita Stosur prin jocul pe care-l practica, acum mai trebuie sa o elimine si pe febletea mea... Daca apuca sa se odihneasca putin Simona, cu talentul si determinarea ei, ajutata de un strop de noroc, poate sa o elimine pe Mrs.Hormoni. A picat totusi aiurea pentru ca inca Simona are nevoie de jocuri in tur, de posibilitatea de a aduna puncte; pana la urma e o lupta in care castiga de cele mai multe ori cel mai bun(sau cel mai dozat). Bafta Simo!!!

 •  22 Mai 2010, 01:56

Off ce rau a picat Halep, mai rau de atat nu se putea. Pacat, ar fi ajutat-o mult niste puncte, pentru ca are valoare.

 •  21 Mai 2010, 23:56

doar dulgheru, in rest celelalte ar trebui sa se lase de tenis, in frunte cu sorana... anu asta a fost sarbatoare cind au trecut de primul tur in oricare dintre turneele jucate...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează