SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

RETRAGERE SIMONA HALEP // Simona Halep a impresionat WTA cu gestul său » Ce decizie a luat românca: "Tot respectul pentru ea"

`

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 15:22

Simona Halep (27 de ani/1 WTA) a anunțat în această dimineață că se retrage de la Turneul Campioanelor din cauza durerilor de la spate, însă i-a surprins pe toți când a decis să rămână în Singapore și zilele următoare.

"Tot respectul pentru Simona Halep. Forțată să se retragă de la Turneul Campioanelor, Simona Halep va fi totuși prezentă la All Access Hour și întâlnirea cu mass-media de sâmbătă. De asemenea, va participa la ceremonia de deschidere.

Tenismenele nu fac mereu asta, indiferent de importanța evenimentului. Înseamnă mult pentru turneu și pentru mass-media că ea e prezentă aici", a scris Courtney Mace Nguyen-Du, jurnalista de la WTA Insider, pe pagina ei de Twitter.

Chiar dacă nu va concura la Turneul Campioanelor, Simona Halep va lua parte vineri la o ceremonie în care va primi un Porsche 718 Boxster GTS pentru că a terminat anul 2018 pe primul loc.

Lista completă a jucătoarelor prezente la Singapore:Angelique Kerber (3 WTA), Sloane Stephens (8 WTA), Naomi Osaka (4 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Caroline Wozniacki (2 WTA), Elina Svitolina (6 WTA), Karolina Pliskova (5 WTA), Kiki Bertens (10 WTA).

  • CONTEXT: Simona Halep s-a confruntat cu mari probleme la spate în această toamnă, lucru sesizabil în turneele de la Wuhan și Beijing, unde durerile i-au afectat în mod evident evoluțiile. Halep, diagnosticată cu hernie de disc, și-a luat câteva zile libere de pauză, a încercat să fie pregătită pentru Moscova și pentru Turneul Campioanelor, dar durerile au persistat, iar jucătoarea noastră se vede nevoită să se retragă și de la ultimele două turnee ale anului.

Vezi și:  Directorul turneului de la Moscova cere schimbarea regulamentului după abandonul liderului WTA: "Nu ajungem nicăieri așa!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close