SPORTURI  »  TENIS  »  PREMII

Revoluție în tenis: e prima oară în istorie când se întâmplă asta! Creștere incredibilă a premiilor de la Australian Open

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 13:32

Organizatorii de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, au mărit cu 10% suma alocată participanţilor la ediţia 2019.

Valoarea totală a premiilor care vor fi oferite la Australian Open 2019 va creşte de la 55 milioane de dolari la 60,5 milioane de dolari australieni (37,3 milioane euro), câştigătorii probelor de simplu masculin şi feminin urmând să încaseze câte un cec în valoare de 4 milioane dolari.

Este pentru prima oară în istoria acestui turneu când premiile acordate vor depăşi plafonul de 60 milioane dolari australieni, subliniază cotidianul The Sydney Morning Herald.

Turneul va avea loc anul viitor între 14 şi 27 ianuarie, deţinătorii titlurilor la simplu fiind elveţianul Roger Federer şi Caroline Wozniacki. 

Vezi și: VIDEO + FOTO Rafael Nadal, gest superb după inundațiile devastatoare din Spania

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează