SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Roger Federer, fără emoții în turul secund la Wimbledon » Fază haioasă cu o puștoaică: a venit cu banner mare, iar Federer i-a făcut cadoul cerut :D

Roger Federer, Wimbledon, foto: Guliver/gettyimages
Roger Federer, Wimbledon, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 18:55

Elvețianul Roger Federer, 36 de ani, favorit numărul 1, a câștigat fără emoții întâlnirea din turul I de la Wimbledon, contra sârbului Dusan Lajovic, scor 6-1, 6-3, 6-4.

În turul secund, Federer îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre slovacul Lukas Lacko (73 ATP) și francezul Benjamin Bonzi (284 ATP).

Federer a avut nevoie de doar 79 de minute pentru victoria împotriva lui Lajovic, care a pierdut împotriva elvețianului în vârstă de 36 de ani și la ediția trecută. Federer a devenit primul tenismen din istorie cu 20 de participări consecutive pe tabloul principal de la Wimbledon.

Puternic pe propriul serviciu și adjudecându-și lejer mingile de break, Federer a declarat că s-a simțit bine de la început.

Elvețianul a participat și la un moment haios când se îndrepta spre ieșirea de pe Terenul Central. O puștoaica avea un carton pe care scria: "Roger, dă-mi mie te rog bentița ta". Federer s-a oprit, și-a deschis geanta și a căutat una, pe care i-a înmânat-o fetiței.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează