SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Roger Federer vrea o schimbare majoră la Wimbledon » Declarația care îi va înfuria pe organizatori: "Haideți să fim serioși o secundă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 14:24

Elvețianul Roger Federer, locul 2 ATP, a vorbit despre Wimbledon, turneu pe care l-a câștigat de opti ori.

Federer a vorbit despre faptul că jucătorii și jucătoarele sunt obligațit să se îmbrace în alb și a spus că ar fi bine să li se permită să poarte și alte culori.

"Este amuzant că e diferit, dar a fi draguț să avem și o pată de culoare. Haideți să fim serioși pentru o secundă. Înțeleg tradițiile care sunt aici. Îl cunosc pe Phil Brook, actualul președintele al turneului. El crede în tradițiile stricte din anii '50, '60. Înțeleg.

În trecut, Borg și McEnroe erau îmbrăcați în roșu. Nu zic că ar trebui să se întâmple asta, dar ar fi bine să avem un plus de culoare", a declarat Roger Federer, potrivit AFP.

30.000.000 €este suma pe care Federer o încasează de la Uniqlo, firma producătoare de echipament cu care a semna contract în martie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
cneius
cneius  •  09 Iulie 2018, 11:32

Federer ar trebui sa fie serios si sa-si vada de milioanele lui. Nu trebuie nici un plus de culoare ci trebuie pastrata traditia. Sper ca organizatorii nu-l vor baga in seama.

10155633308976552
Cornel Perju  •  09 Iulie 2018, 04:50
Postat de ciuleavvictorms pe 08 Iulie 2018, 20:06

***

esti neinformat. Wimbledonul a refuzat o perioada foarte mare de timp sa aiba o arena cu tribuna acoperita tot pe motiv de traditie in sensul ca turneul se doreste a fi outdoor nu indor. Dar traditia asta nu are nici o valoare in momentul in care afara ploua si foarte multe meciuri sunt amanate. Daca nu ma insel au fost amanate chiar si undele finale. Asa ca uneori trebuie renuntat la traditie cand se dovedeste a fi un obstacol. Roland Garosul este insa de departe cel mai ridicol turneu. Sa amani o gramada de meciuri din cauza ca nu ai istalatii de nocturna nu are de aface cu nici o traditie si este absolut ridicol

10155633308976552
Cornel Perju  •  09 Iulie 2018, 04:42
Postat de Cornel Brincoveanu pe 08 Iulie 2018, 15:53

Eventual sa puna zgura albastra peste gazon!!! Hai, sifon !

zgura albastra a fost o idee geniala. Contrastul a fost incomparabil mai bun, minge galbena pe fond albastru comparat cu minge galbena pe fond portocaliu. Povestea cu alunecatul a fost o mare minciuna. Mai multi jucatori sau accidentat pe zgura rosie de la Roma decat la Madrid. Daca nu ar fi fost psihopatul de Nadal care daca nu vede rosu in fata ochilor nu poate juca, zgura albastra a lui Tiriac ar fi fost la moda astazi. Si pana la urma care ar fi problema sa ai zgura de o alta culoare? Suprafete hard sunt colorate in toate culorile posibile, albastru, verge, gri, mov.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează