SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

ROLAND GARROS 2020. Scandal și la declarații, între Bertens și Errani: „Vi s-a părut că a fost afectată vreun moment? Aţi văzut cum alerga? Nu poţi alerga aşa dacă ai probleme”

Kiki Bertens. Captură Eurosport
Kiki Bertens. Captură Eurosport

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 11:05 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 11:12

Kiki Bertens (28 de ani, 8 WTA) și Sara Errani (33 de ani, 150 WTA) au fost protagonistele meciului zilei de ieri, pe tabloul feminin de la Roland Garros.

Olandeza a câștigat cu 9-7 în decisiv, după un final de-a dreptul dramatic, și va juca în turul 3 împotriva Katerinaei Siniakova. Din cauza crampelor, Bertens a ieșit de pe teren într-un scaun cu rotile. Errani nu a vrut să-și salute adversara la fileu, bănuind-o pe Bertens că a mimat problemele medicale din timpul meciului. În drumul spre vestiare, Errani a putut fi auzită rostind o înjurătură în limba italiană: „Du-te dracului!”. 

"Poate a avut o poţiune magică, pentru că părea că se chinuie şi nu mai poate, apoi, în următorul game alerga aşa cum nu a făcut-o vreodată", a spus Errani, conform Eurosport

"Poate să spună ce vrea, poate că ar trebui să iau nişte lecţii de actorie sau chiar să caut să fac o carieră din asta. Nu ştiu exact ce gândeşte Sara, dar vă spun că m-am simţit foarte rău pe teren", a răspuns Bertens.

La final, după ce toată euforia victoriei s-a dus, nu a mai existat adrenalină, am simţit că mă prăbuşesc. Am simţit crampe în tot corpul. A fost un adevărat roller-coaster, să fiu sinceră. Fizic, nu m-am simţit bine, am avut crampe mari, cred că toată lumea a înţeles asta. Dar e ciudat, pentru că nu mă simţeam foarte obosită. Am transpirat în schimb foarte mult, mi-a fost frig, a fost o reacţie a corpului pe care nu am mai avut-o. Dar am continuat să lupt şi am reuşit să trec peste tot şi să mă impun"
Kiki Bertens 

"Nu ştiu cum să o spun în engleză, mi s-a părut că râde de mine. A jucat excelent, dar nu mi-a plăcut deloc situaţia. Eşti accidentată, apoi alergi aşa cum nu ai făcut-o vreodată. Nu îmi plac lucrurile astea, îmi pare rău. A ieşit de pe teren în scaun cu rotile, apoi am văzut-o în vestiar, arăta perfect, nu avea nimic. Vi s-a părut că a fost afectată vreun moment? Aţi văzut cum alerga? Nu poţi alerga aşa dacă ai probleme. Bravo ei pentru victorie, dar cred că putea să ajungă la acelaşi rezultat şi fără să facă ce a făcut. Sunt foarte supărată, atitudinea ei m-a afectat şi m-a făcut să fiu extrem de nervoasă pe teren" 
Sara Errani

Scene tensionate la Roland Garros! Kiki Bertens, scoasă de pe teren într-un scaun cu rotile, dar adversara a izbucnit la final: „Du-te dracului!”

Simona Halep - Irina Begu. Fanii, scandalizați pe Twitter după ce n-au putut urmări meciul: „Voi sunteți serioși? Cum e posibil să dați asta în loc de Halep - Begu?!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
1150360911681737
Traian Hrib  •  02 Octombrie 2020, 07:53

Eu cred ca marea problema este generata de regulament care le permite astfel de simulari nesimtite. Pauza medicala a fost creata pentru protectia jucatoarelor , dar din pacate in ultima vreme este folosita doar ca un siretlic pentru a scoate adversara din ritm. Daca se face o analiza se oserva ca majoritatea pauzelor medicale sunt facute cand adversara este pe val. Eu as scoate aceasta pauza medicala si astfel nu vor mai exista discutii.Se intampla sa ai probleme pierzi meciul.Asta e!

105662257060988
Eugen Qy  •  02 Octombrie 2020, 04:07

Dupa felul in care se manifesta, ori are covid, ori se preface binisor ! Inclin sa cred ca e ceva intre cele 2 si anume o banala gripa rebela. Oricum ar fi, daca nu s-a prefacut, ar trebui in mod normal sa nu poata rezista in meciul urmator... Sara in schimb a avut exact atitudinea pe care ar fi avut-o orice jucator corect si cinstit... Vom vedea cine a avut dreptate !

cris4co
cris4co  •  01 Octombrie 2020, 19:54

Sper sa joace cu Simona...nu ar strica un meci castigat foarte usor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează