SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Româncele şi-au aflat adversarele din calificările de la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Edina Gallovits, Simona Halep şi Monica Niculescu se află pe tabloul calificărilor ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Edina Gallovits, favorită trei, o va întîlni în manşa inaugurală pe Romina Oprandi (Italia), locul 156 WTA. Cea de-a doua românca, Simona Halep, cap de serie numărul nouă o va avea ca adversară pe bielorusa Darya Kustova (142 WTA).

Monica Niculescu, a 19-a favorită, va juca împotriva rusoaicei Ksenia Lykina, ocupanta poziţiei 214 în clasamentul WTA.

Pe tabloul masculin al calificărilor a mai rămas Victor  Crivoi, care în manşa secundă, îl va înfrunta pe cîştigătorul din meciul Reda El Amrani (Maroc) şi Ricardas Berankis (Lituania). Adrian Ungur a fost învins în turul întâi de Andrei Kuukuşkin, cap de serie numărul 22, scor 6-7 (8/10), 6-1, 6-3.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  19 Mai 2010, 01:39

In aceasta gazeta unde deontologia gazetarilor este ZERO se mixeaza Sportul cu Politica asa incat in partea de sus a paginilor de Sport apar STIRI MINCINOASE FABRICATE DE TRUSTUL FELIX.Isarescu se referea la minciunile guvernului Tariceanu in luarea lui de cuvant nicidecum la actualul executiv.LA OASE!

 •  18 Mai 2010, 21:54

Bafta multa tuturor romanilor de la RG.

 •  18 Mai 2010, 21:18

Simona Halep neaparat trebuie sa se califice . a castigat Roland Gaross la junioare ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează