SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

S-a tras țintarul de la Indian Wells! Cu cine poate juca Halep în turul 2 + traseu horror pentru Sorana. Peste cine au dat celelalte românce sau Serena Williams și Maria Sharapova

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 02:01

Simona Halep a aflat peste cine va putea da în turul 2 de la Indian Wells, în timp ce Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea își cunosc adversarele din primul tur. Acolo speră să ajungă și Monica Niculescu, jucătoare care o întâlnește pe italianca Vinci în ultimul tur al calificărilor.

Simona Halep va juca în turul 2 contra Kristynei Pliskova (77 WTA - Cehia) sau o jucătoare venită din calificări. În turul 3 ar putea da peste Cibulkova, iar în optimile de finală peste Mladenovici. Sferturile de finală i-ar putea aduce-o în față de Ostapenko sau Konta. În semifinale, una dintre Muguruza și Karolina Pliskova, iar abia în finală se poate întâlni cu Wozniacki sau Serena Williams.

Meciurile româncelor
Halep - Kr. Pliskova (77 WTA - Cehia ) / o jucătoare din calificări 
*Simona e direct în turul 2. În turul 3 poate da peste Cibulkova 
I. Begu - Aleksandra Krunici (47 WTA - Serbia) 
*în turul 2 ar putea da peste Karolina Pliskova 
S. Cîrstea - o jucătoare din calificări 
*în turul 2 ar putea da peste Venus Williams, iar în turul 3 peste Serena Williams
Mihaela Buzărnescu - Jennifer Brady (83 SUA)
*în turul 2 ar putea da peste Caroline Garcia

Alte meciuri tari
Maria Șarapova (41 WTA) - Naomi Osaka (44 WTA) (învingătoarea va da peste Radwanska)
Serena Williams - Zarina Diyas (53 WTA) (în turul 3 surorile Williams s-ar putea înfrunta)
Victoria Azarenka (204 WTA) - Heather Watson  (70 WTA)
(Azarenka și Stephens sunt pe sfertul de tablou al Carolinei Wozniacki)

Pentru Simona Halep este primul turneu după accidentarea de la Doha, din luna februarie. Românca revine în circuit pe primul loc WTA, după ce a făcut rocada cu daneza Caroline Wozniacki.

Turneul de la Indian Wells este primul pentru Serena Williams, care n-a mai jucat din ianuarie 2017, de la Australian Open. Aici va juca și Victoria Azarenka, care a primit un wild card.

Turneul de la Indian Wells se desfășoară între 7 și 18 martie. Competiția este în direct la TV Digi Sport, însă meciurile româncelor vor fi liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  07 Martie 2018, 04:10

Daca ,,meci tare" inseamna Sharapova - Naomi Osaka, sau Azarenka - Heather Watson, sau Serena Williams - Zarina Diyas, un meci Wozniacki - Muguruza ce mai e?

rva4
rva4  •  06 Martie 2018, 12:26

Traseu mai ușor nici ca se putea! Fără Kerber, Svitolina, Williams, Garcia. Iar Muguruza și Carolina la final. Ideal! Restul sunt apa de ploaie, total ieșite din forma.

bulletproof
bulletproof  •  06 Martie 2018, 11:45

Unde aţi gasit poza asta ... obraznică ? Ce butoane Nike, are !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează