SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Se retrage Simona Halep din echipa de FED Cup?! Declarație „la două capete”, la 48 de ore după semifinala cu Franța

Captură TV Digi Sport +9   FOTO
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 20:03

La 48 de ore de la semifinala pierdută de România în fața Franței (2-3), Simona Halep (2 WTA) s-a declarat foarte afectată de înfrângere și a răspuns evaziv când a fost întrebată despre viitorul ei în echipa de FED Cup. 

Simona Halep a ajuns azi la Stuttgart, pentru turneul de la care a decis să se retragă până la urmă, și a oferit o declarație „la două capete” în privința viitorului ei alături de echipa de FED Cup, remarcată de Libertatea.

SIMONA HALEP: „FED CUP? VOM VEDEA”

Întrebată de corespondentul TV Digi Sport la Stuttgart, la 48 de ore de la semifinala cu Franța, dacă va dori să o ia de la capăt anul viitor în Fed Cup, Simona a surprins total, oferind un răspuns evaziv:

„Este foarte la cald această întrebare, sunt epuizată, vom vedea ce va fi în viitor. Mereu va rămâne visul de a face o finală de Fed Cup, voi vedea dacă voi fi sănătoasă, gata de joc şi aptă sută la sută aşa cum am fost în Franţa, voi da totul pe teren”.

„Emoțional sunt destul de stoarsă. Mi-am dorit foarte mult să ne calificăm și să câștigăm FED Cup. Dar nu s-a putut și am fost foarte dezamăgită, tristă, după aceea”

„Toate deciziile care au fost luate, despre cum să jucăm, au fost ale căpitanului. (n.r. Florin Segărceanu) A fost visul meu să mergem mai departe, să jucăm cu trofeul pe masă, dar nu s-a putut. Motivele le cunoaște fiecare” Simona Halep

„LIPSĂ DE RESPECT”

mihai rusu

Absența lui Halep de la conferința de presă de după semifinala cu Franța, unde au fost prezente toate colegele ei de la Fed Cup, l-a făcut pe fostul tenisman Mihai Rusu s-o critice pe numărul 2 WTA în Libertatea

„Ne arată labilitatea ei mentală. Nu poți să vii la conferințe doar la succese. Dacă joci pentru România, stai lângă echipă și la victorii, și la înfrângeri. Chiar dacă Simona are meritul de a câștiga ambele puncte pentru România, să te superi pe fete este o exagerare și o lipsă de respect.

Asta este, ele atâta au putut. În schimb nici fetele nu s-au lăsat mai ”prejos”. Printre lacrimi ele au început să-i mulțumească Simonei. Păi la 30 de ani de la Revoluție am ajuns iarăși la cultul personalității?”.

Mihai Rusu e un fost tenisman și prezentator de știri sportive la Europa Liberă. El a candidat în urmă cu câțiva ani și la șefia Federației Române de Tenis.

Halep a explicat AZI accidentarea

Simona Halep a anunțat astăzi, în jurul orei 16:30, pe contul de Facebook, că s-a accidentat în meciul cu Caroline Garcia de la Fed Cup și nu va participa la turneul de la Stuttgart. Simona a explicat că de vină e acea căzătură din setul 1 cu Caroline Garcia (6-7, 6-3, 6-4), meciul 3 al semifinalei cu Franța. 

„Sunt foarte dezamăgită că mă retrag de la Porsche Tennis Grand Prix. Am căzut și am aterizat prost pe șold în timpul meciului de Fed Cup și a trebuit să iau măsuri de precauție, dar trebuie să mă și odihnesc. Stuttgart e unul dintre cele mai bune turnee din calendarul WTA și abia aștept să mă întorc acolo”.

simona halep 1 +10 FOTO

Citește și:

Naomi Osaka mai sinceră ca oricând după ce Simona Halep a anunțat că nu participă la Stuttgart: „Mi-a trecut glonțul pe la ureche”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
merace
merace  •  24 Aprilie 2019, 18:39

Nimeni nu se poate retrage din echipa de Fed Cup, fiindca, la fiecare meci, se alcatuieste o noua echipa de Fed Cup, cu cele mai in forma jucatoare la acel moment. Cel mult cineva poate sa refuze sa participe, dupa ce i s-a propus sa joace, daca nu se simte sanatoasa 100% sau daca are alt program.

pittt
pittt  •  24 Aprilie 2019, 13:02
Postat de Nicolae Grecu pe 24 Aprilie 2019, 13:00

Propunere de sondaj GSP: Cine se dovedește mai bun român? 1.Gigi Becali 2. Simona Halep

3. tu

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  24 Aprilie 2019, 13:00

Propunere de sondaj GSP: Cine se dovedește mai bun român? 1.Gigi Becali 2. Simona Halep

Vezi toate comentariile (49)
Comentează