SPORTURI  »  TENIS  »  PREMIERĂ DE FILM

FOTO Serena și Venus Williams, apariții spectaculoase pe covorul roșu, la premiera filmului „King Richard”

Serena Williams
Serena Williams

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 11:00 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 11:33

Serena și Venus Willams au apărut sâmbătă seară pe covorul roșu, la premiera filmului „King Richard”.

Cu Will Smith în rolul principal și cu cele două jucătoare în rol de producător executiv, filmul spune povestea lui Richard Williams, tatăl celor două jucătoare, care a făcut tot ce a putut pentru ca Serena și Venus să ajungă două campioane uriașe.

FOTO Serena și Venus Williams, apariții spectaculoase la premiera filmului „King Richard”

Împreună cu Will Smith și cu Saniyya Sidney, care o joacă pe tânăra Venus, și Demi Singleton, care interpretează rolul Serenei, cele două tenismene au atras toate privirile la Teatrul Chinezesc din Hollywood.

Venus a ales o rochie argintie, cu un picior dezgolit, în timp ce Serena, care a venit alături de soț și de fiica lor, a purtat o ținută neagră, mulată pe corp.

+9 FOTO

„Suntem recunoscătoare și onorate că ne aflăm aici. Asta nu s-ar fi întâmplat dacă nu existau această poveste incredibilă, această echipă și toți oamenii implicați. O să vă bucurați de acest film. Vreau să le mulțumesc din inimă tuturor celor implicați”, a spus Serena, completată de Venus: „Filmul îmi trezește multe amintiri și e uimitor să vezi cât de mult seamănă Will cu tata”.

VIDEO Trailer-ul fimului „King Richard”

Citește și: 

Emma Răducanu, duel de gală cu o jucătoare din România, la sfârșitul lunii: „Biletele sunt aproape epuizate”

Ion Țiriac a intervenit DECISIV în scandalul de 50 de milioane € dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica: „Da, se rezolvă!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
radumatei
radumatei  •  17 Noiembrie 2021, 18:11

Cine joacă în rolul farmacistului?

alexpreda
alexpreda  •  17 Noiembrie 2021, 18:06
Postat de unulobisnuit pe 17 Noiembrie 2021, 15:56

Stai liniștit,românul e cel mai bun,generos,iubitor,amabil,inteligent,talentat,harnic…hmm am scris tocmai invers...ce speri de la o mână de rasiști?!?

ah da, vechea meteahna, daca nu ridici osanale non albilor este rasist. of of mai mai.

alexpreda
alexpreda  •  17 Noiembrie 2021, 18:05
Postat de sportix pe 17 Noiembrie 2021, 14:05

Ce comentarii de doi bani! Asta dovedeste nivelul jalnic de educatie si inteligenta a multora de pe aici. Venus a fost o jucatoare extraordinara iar Serena cea mai buna care a jucat sportul asta vreodata.

ce treaba are asta cu "aparitiile spectaculoase"?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează