SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SERENA WILLIAMS // FOTO Inovează și la US Open! » După ce a uimit la Roland Garros, Serena Williams va purta la US Open un nou echipament atipic, creat de designerul Louis Vuitton

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 16:32

După ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu echipamentul purtat la Roland Garros, de pe urma căruia a primit porecla "Catwoman", Serena Williams (36 de ani, 27 WTA) se pregătește să adopte o ținută revoluționară și pentru US Open, al patrulea turneu de Mare Șlem al anului, care începe peste două săptămâni. 

Potrivit ABC News, designerul de modă Virgil Abloh, membru marcant al casei de modă Louis Vuitton, a conceput un echipament special pentru Serena, în colaborare cu Nike.


Așa ar urma să arate echipamentul Serenei la US Open // FOTO: Vogue

*Așa ar urma să arate echipamentul Serenei la US Open // FOTO: Vogue

Ținuta pe care americanca ar urma s-o afișeze la US Open e inspirată din două mari pasiuni ale Serenei, dansul și baletul.

La ediția din acest an de la Roland Garros, Serena a purtat un echipament inedit personalizat, complet negru, cu o centură de culoare roz. Fanii americancei de pe Twitter au reacționat imediat la alegerea celor de la Nike, și au supranumit-o pe Serena "Catwoman". (foto Vezi AICI o galerie FOTO cu echipamentul Serenei de la Roland Garros)

Vezi și:  Serena Williams nu se regăsește! Eliminată în turul II de la Cincinnati după un meci spectaculos

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1929473360713272
Vaxile Roaita  •  15 August 2018, 20:25

Stimate autor al articolului, îmi pare rău, nu v-ați documentat bine. Serena nu poate cocheta cu baletul, poate cu “balenul”. Vedeți cât de mult contează o literă în meseria d.voastră?

stefanf78
stefanf78  •  15 August 2018, 19:32
Postat de lionforever pe 15 August 2018, 17:08

Ce catwoman poate balenawoman, bunul simț ar trebui să o facă sa stea acasa lângă fetiță a jucat destul acum se face de ras doar.

Au greșit, era f în loc de c ...

paiazze
paiazze  •  15 August 2018, 19:22
Postat de fancraiova pe 15 August 2018, 18:53

Ce-mi place o faceti pe Serena in toate felurile dar pe *** de haplea o ridicati in slavi si e mai urata ça Serena de 10 ori . Pocnitorilor ce sunteti

Du-te, ba, de-aici, esti chior? ***. Halep a demonstrat ca are un neuron, dar nu se compara cu enormitatea asta. Cred ca la pozele ei lucreaza zece specialisti in Photoshop ca sa arate ca mai sus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close