SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SERENA WILLIAMS LA AUSTRALIAN OPEN // VIDEO+FOTO Serena e în turul 3 la AO, tot mai aproape de un meci-șoc cu Simona Halep » Fanii i-au criticat din nou echipamentul: „Ar trebui interzisă!”

Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images +8   FOTO
Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 13:04

Serena Williams (36 de ani, 16 WTA) s-a calificat în turul III al turneului de la Australian Open după o victorie fără dubii reușită în fața lui Eugenie Bouchard (24 de ani, 79 WTA), scor 6-2, 6-2, după o oră și 11 minute de joc. 

Problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment, iar dispoziția de joc a Serenei Williams a fost una extrem de ridicată. Americanca a copleșit-o pe Bouchard prin forța imprimată loviturilor sale, iar canadianca a cedat în două seturi, 2-6, 2-6.

„N-a fost un meci ușor, Genie Bouchard e o adversară foarte dificilă, a jucat finală la Wimbledon și a fost în semifinale la alte turnee importante. Nu am jucat foarte mult timp în ultima perioadă, dar este ok, am avut mai mult timp pentru a petrece alături de fiica mea”, a declarat Williams la finalul meciului. 

Serena Williams, criticată pentru echipament

Dacă la ultimul turneu de Mare Șlem Serena a fost în centrul atenției pentru scandalul din finala cu Naomi Osaka, echipamentul Serenei este cel care stânește acum rumoare la Australian Open.

Outfit-ul Serenei Williams a fost aspru criticat pe rețelele de socializare, iar fanii au taxat-o pe jucătoarea de 37 de ani:

„O asemenea ținută ar trebui interzisă” sau „Cum de nu îi este jenă să se îmbrace așa pe teren?”, au fost doar câteva dintre comentariile acide de pe Twitter.

serena williams 3 +9 FOTO

În turul următor, Serena va juca împotriva ucrainencei Dayana Yastremska (18 ani, 57 WTA), care a învins-o azi pe Carla Suarez Navarro (30 de ani, 23 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-1.

 

Simona Halep - Serena Williams, posibil duel-șoc în optimi!

Pe Serena Williams o desparte practic un singur meci de un posibil duel cu Simona Halep, care ar putea avea loc în optimi, dacă liderul mondial o învinge sâmbătă pe sora mai mare a Serenei, Venus (38 de ani, 36 WTA).

Vezi șiCTP DUPĂ SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // VIDEO Riscă Simona să fie pedepsită?! CTP a observat un gest periculos: „Sper ca WTA să nu-l fi văzut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
tennisfan86
tennisfan86  •  18 Ianuarie 2019, 09:06
Postat de simonhalep pe 17 Ianuarie 2019, 14:54

Serena o bate pe haleapă, cu copilul la piept, în timp ce alăptează. Cu doar o mână liberă. E o forță, are 32 titluri de GS, a noastră e fir de praf în calea mopului.

Hai sa nu exageram. Bouchard e slabuta, i-a dat Serenei mingea pe centru mai mereu. E genul de joc care ii convine Serenei, deoarece nu trebuie sa alerge mult si isi poate folosi tot corpul in retur. Simona joaca stanga, dreapta, isi alearga adversara.

klauz
klauz  •  18 Ianuarie 2019, 05:53
Postat de observator979 pe 17 Ianuarie 2019, 22:12

Posteaza si o poza cu tine, ca sa stim cu cine le compari! :D hahaha

Observatorule, pentru voyeuiristi ca tine, adica observatori, conteaza cam mult pozele... ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator979
observator979  •  17 Ianuarie 2019, 22:12
Postat de klauz pe 17 Ianuarie 2019, 15:13

Serena e o femeie bine si o jucatoare exceptionala, care a scris o istorie imbatabila in urmatorul secol... Halepa e o tipa cu picioare scurte si strambe, tors mult prea musculos si mare pentru corpul ei si un cap imens, desi cam fara creier, cu antitalent si scremete dizgratioase.

Posteaza si o poza cu tine, ca sa stim cu cine le compari! :D hahaha

Vezi toate comentariile (31)
Comentează