SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Serena Williams, o nouă replică după derapajul lui Năstase: "Încă un motiv m-a făcut să reacționez"

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 10:04

Serena Williams (35 ani, 1 WTA) i-a răspuns din nou lui Ilie Năstase, în urma  comentariilor rasiste făcute de fostul tenismen român la adresa copilului nenăscut al americancei.

"Au fost comentarii mai mult decât nepotrivite. 

Nu am reacționat doar pentru că a spus lucruri urâte despre mine și apoi despre colegele mele, dar am simțit că este important să îi sprijin pe cei din jurul meu și să spun ce am de spus.

Pentru mine este foarte important să susțin femeile. Jucătoarele mai tinere vin în vestiar și vor să facă poze cu mine. Eu vreau să fiu un lider bun și un exemplu pentru ele!", a zis Serena pentru Washington Post.

În timpul conferinței de presă dinaintea disputei de la FED Cup, cu Marea Britanie, Simona Halep a primit întrebări legate de sarcina liderului mondial, iar pe fundal au fost auzite cuvintele lui Năstase: "Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?".

La sfârşitul lunii martie, Ilie Năstase a lansat un alt atac la adresa Serenei: "Nu vedeți cum arată Serena? Dacă ar ieși la suprafață adevărul, ar fugi toți sponsorii!" (AICI ai DETALII)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  27 Aprilie 2017, 18:36
Postat de tihi pe 27 Aprilie 2017, 16:13

SERENA ESTE O SPORTIVA INTELIGENTA SI ARE DREPTATE!!!

De unde ai scos chestia cu ”inteligența”??

10206088110775210
Enver Hoxha  •  27 Aprilie 2017, 18:35

Care ”comentarii rasiste”?? Ați luat-o razna? Pe vremea când Năstase era prieten cu Arthur Ashe, tatăl cucoanei ăsteia nici nu îndrăznea să intre pe un teren de tenis din Alabama sau Louisiana. Să spui că o negresă și un alb o să facă un mulatru nu e rasism, e genetică.

tihi
tihi  •  27 Aprilie 2017, 16:13

SERENA ESTE O SPORTIVA INTELIGENTA SI ARE DREPTATE!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează