SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Serena Williams vrea să oprească supremația Simonei Halep! Și-a anunțat principalul obiectiv înainte de următorul turneu

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 12:27

Americanca Serena Williams, 36 de ani, se pregătește intens pentru turneele din Europa de pe zgură. Fostul lider mondial a mărturisit într-un interviu pentru Bloomberg că își dorește foarte mult să-și recapete fizicul de dinainte de a deveni mamă.

"Partea mentală este una dintre cele mai importante componente ale jocului meu, dar și cea fizică este la fel de importantă. Acum câțiva ani mi-am dat seama pentru prima oară că trebuie să fiu mereu fit. Mi-am schimbat dieta, am făcut tot ce era nevoie. Iar acest lucru m-a motivat și mai mult", a spus deținătoarea a 23 de trofee de Grand Slam.

Americanca în vârstă de 36 de ani a jucat două turnee de la revenirea în circuit, Indian Wells, unde a pierdut în turul al treilea și Miami, unde a fost învinsă de la primul meci.

Următorul turneu pentru ea este cel de la Madrid, 5-12  mai, acolo unde principala favorită este Simona Halep, locul 1 WTA. Jucătoarea noastră a câștigat de două ori turneul, în 2016 și 2017.

Citește și:

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Liga 2
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid
Superliga
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (5)
observator979
observator979  •  12 Aprilie 2018, 19:48

Trecutul ii permitei Serenei sa declare ca mai poate. Sa vedem daca o confirma si prin rezultate. Tot respectul pentru ea!

1603333626579973
Mircea Deca  •  12 Aprilie 2018, 14:05

vorbe goale..............serena e terminata,mai se taraie 1-2 ani ,apoi sfarsitul......................e vremea reginei simone si a altor printese.................

bodrin
bodrin  •  12 Aprilie 2018, 13:21

Autorul nu face referire la "supremația Simonei Halep decât în titlu! Serena Wiliams nu pomenește de așa ceva. Pe bună dreptate, pentru că supremația Simonei Halep nu exista. Chiar dacă se menține pe locul I WTA. Care nici nu o mai interesează pe Halep. Si care nici nu simte vreo presiune să câștige vreun turneu de Grand Slam. In ceea ce o privește pe Serena Wiliams, este greu de crezut că va reveni la forma în care a fost în trecut.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează