SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

"Shame, set and match" » Presa engleză îl desființează pe Ilie Năstase după circul de la Fed Cup! Reacțiile românului fac înconjurul lumii

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 18:47

 Meciul dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta a fost întrerupt la scorul de 3-1 pentru româncă în setul al doilea, după incidente în care a fost implicat și Ilie Năstase.

Căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca Marii Britanii.

Presa engleză nu l-a iertat pe "Nasty" și reacțiile din The Guardian, The Telegraph și Daily Mail au fost foarte dure. 

"Ilie Năstase provoacă haos în Fed Cup cu o izbucnire nervoasă la întâlnirea România - Marea Britanie", a notat The Guardian. "Căpitanul nejucător al României a provocat întreruperea întâlnirii României cu Marea Britanie, sâmbătă, după o tiradă de cuvinte urâte, el fiind escortat în afara terenului şi lăsând-o pe Johanna Konta vizibil afectată.

Când Konta conducea în faţa Soranei Cîrstea cu 1-0 la seturi, în al doilea meci de la Constanţa, Năstase s-a implicat într-o dispută legată de gălăgia din public. El i-ar fi spus arbitrului: «What’s your f.....g problem?» (Care este problema ta?). Apoi a părut să le numească pe Anne Keothavong şi Konta «f.....g bitches»", menţionează The Guardian citat de DolceSport.

"Tiradă de înjurături a lui Ilie Năstase către starurile britanice, în timpul confruntării de Fed Cup", a titrat The Telegraph. "Întâlnirea Marii Britanii cu România a fost întreruptă în mod senzaţional după ce căpitanul Ilie Năstase a fost dat afară de pe teren", scrie jurnalul englez.

"Shame, set and match (Ruşine, set şi meci). Năstase devine «nasty»: Konta în lacrimi după ce căpitanul echipei României a făcut-o 'f****** b****' şi l-a înjurat pe arbitrul de scaun, provocând haos... la câteva ore după ce a avut o ieşire nervoasă faţă de o jurnalistă în legătură că remarcile sale rasiste despre copilul Serenei", a notat şi Daily Mail.

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (58)
martorii.lui.moflea
martorii.lui.moflea  •  22 Aprilie 2017, 19:46

Important e ca domnul negoita sa ne imparta ciorba calda maine dimineata, restul e vanare de vant, nu ne intereseaza tenisul si alte prostii de genul asta

1013850201981154
Mircea Gabriel  •  22 Aprilie 2017, 20:00

Nu presa din Anglia a fost cea care a inceput denigrarea romanilor. Noi insine am declansat mizerhia. Noi ne mancam intre noi. Culmea, chiar si atunci cand avem dreptate. Pe stadioanele lumii se injughie sportivi, se bat jucatorii de catre suporteri. Sunt alergati conducatorii cluburilor, se arunca cu *** in jucatori si cu urina samd. Noi suntem ombelico del mondo. *** Suntem de rasul lumii. Bravo, Nastase! *** fata de multi altii care o dau cotita. Rusine asa zisei prese din roamnica. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

don_gibon
don_gibon  •  22 Aprilie 2017, 19:54

Toti nesimtitii si loserii natiei isi permit sa-l atace pe Nastase, cel mai mare jucator de tenis roman si unul dintre cei mai mari din istorie. Bravo ***, va meritati soarta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează