TENIS    •   AUSTRALIAN OPEN

Sharapova joacă dur și o avertizează pe Halep: "Obiectivul meu suprem e locul 1. Eu am avantajul ăsta"

Foto: Guliver/GettyImages

Foto: Guliver/GettyImages

Joi, 11 Ianuarie

Maria Sharapova (locul 47 WTA) va participa la Australian Open și o avertizează pe Simona Halep că vrea să-i ia locul în fruntea clasamentului WTA."Obiectivul meu suprem este locul 1 WTA. Voi munci pentru a reveni acolo. Am multe oportunităţi pentru a ajunge, dar sunt multe fete care au şanse să câştige. Sper să mă aflu şi eu printre ele. Eu am avantajul că am mai câştigat la acest nivel şi ştiu ce înseamnă asta", a spus Sharapova.

Simona Halep va avea însă un început destul de lejer la Australian Open unde o va întâlni în primul meci pe Aiava Destanee (193 WTA). Sharapova o va întâlni pe Tatjana Maria (46 WTA).

Comentarii (6 ) Adaugă comentariu

sakamoto  •  12 Ianuarie 2018, 12:57

Daca consumul de Meldonium va fi admis, totul este posibil. Poate si Ilie Nastase ajunge nr 1 mondial, desi Ilie al nostru nu le-a avut cu folosirea dopingului. El a jucat curat. Ca si ceilalti romani din tenis de altfel. Saraci si cinstitzi!

merace  •  12 Ianuarie 2018, 08:53

Sharapova e o mare campioana, a fost no.1 mondial si a castigat 36 titluri WTA (inclusiv 5 GS), deci e indreptatita sa spere ca poate reveni in frunte, mai ales ca lipseste Serena. Dar ramane de vazut daca va mai reusi...

haxor  •  12 Ianuarie 2018, 07:04

Daca i-o mai trage inca odata Halep, se plafoneaza de tot si dispare. *** ;-)

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase