SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Anul trecut, i-a scris după finala pierdută la Roland Garros. Acum, i-a scris din nou! Petra Kvitova, mesaj incredibil: "Simonaaaaa!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 21:19

Anul trecut, cehoaica Petra Kvitova i-a trimis un mesaj Simonei Halep, imediat după ce jucătoarea noastră a pierdut finala de la Roland Garros, contra Jelenei Ostapenko. Acum, i-a trimis altul nou.

Simona Halep a spus de mai multe ori câ Petra Kvitova este una dintre cele mai prietenoase jucătoare din circuit. Dublă campioană la Wimbledon, cehoaica în vârstă de 28 de ani și-a făcut timp anul trecut, imediat după finala de la Roland Garros pierdută dramatic de Simona, să o consoleze pe jucătoarea noastră.

Acum, când Simona Halep și-a adjudecat primul trofeu de Grand Slam din carieră, tot la Roland Garros, contra lui Sloane Stephens, Kvitova a intrat pe twitter și i-a scris iar: "Simonaaaaa! Ai reușit. Sunt atât de fericită pentru tine. Savurează fiecare secundă. Meriți atât de mult acest moment".

2 titlurila Wimbledon are Petra Kvitova, în 2011 și 2014

Rezumatul meciului:

Vezi și:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
xnread
xnread  •  10 Iunie 2018, 14:23
Postat de Cornel Brincoveanu pe 10 Iunie 2018, 12:55

Stii care e paradoxul? Nu e nevoie ca sa ma duc la biserica ? Sint ...preot! Ha , ha, ha, ***!!! Te-ai ratacit pe "internet" . Tu trbuia sa fii la carciuma la ora asta!

Domnule în caz că sunteți părinte consider modul dvs de exprimare deficitar.:)

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  10 Iunie 2018, 12:55

Stii care e paradoxul? Nu e nevoie ca sa ma duc la biserica ? Sint ...preot! Ha , ha, ha, ***!!! Te-ai ratacit pe "internet" . Tu trbuia sa fii la carciuma la ora asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  10 Iunie 2018, 10:06
Postat de balauru48 pe 10 Iunie 2018, 10:01

Exemplu de om prost!

Domnule multi se identifica cu dra Halep ori incerca sa o faca. E un moment euforic in care si o gluma inocenta poate declansa o furtuna.:)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează