SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // VIDEO + FOTO Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros » Apariție fabuloasă a liderului WTA

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2018 15:07

Simona Halep, locul 1 WTA, prezintă ACUM trofeul Roland Garros, câștigat sâmbătă, după victoria în față lui Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

Ceremonia are loc în complexul de la Roland Garros și are loc și o sesiune foto, în care Simon prezintă "Coupe Suzanne Lenglen", trofeul pe care îl primește câștigătoarea probei feminine.

Simona Halep a atras atenția tuturor prin apariția de la ceremonie. Halep a purtat o rochie neagră, simplă, și o pereche de pantofi cu toc.

 
Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Roland Garros

Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Roland Garros Mai multe imagini AICI >>>>> http://www.gsp.ro/?section=article&screen=index&id=541522

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 10 Iunie 2018

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite un mesaj!

VEZI ȘI:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
423789274486889
Yanis Dinamo  •  12 Iunie 2018, 08:27

de ce folositi acest moment special pentru a face politica , ce cauta acest insemn - # - pe pagina cu Simona Halep, nu o coborati in mocirla numita >! FELICITARI SIMONA HALEP!

albanezulvesel
albanezulvesel  •  11 Iunie 2018, 19:47
Postat de rocky2 pe 10 Iunie 2018, 20:12

Indeed, is Fiona Shrek! The real one!:)))

=)))are totusi un borcan adorabil

carol_k
carol_k  •  11 Iunie 2018, 14:15

Sa n-o uitam in aceste momente de maxim entuziasm pe formidabila Mihaela Buzarnescu, cu putinele ei resurse materiale si a experientei la acest nivel a reusit sa o elimine atat de clar pe Svitolina, un eventual adversar mult mai dificil decat Stephens , pentru Simona… in finala.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează