SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP. A dus-o pe Simona Halep spre primul titlu de Mare Șlem, iar acum e în fața unei alte performanțe uluitoare » Colaborare cu un semifinalist de la Wimbledon

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 09:54

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a câștigat primul titlu de Mare Șlem din carieră în 2018, ajutată și de unul dintre cei mai buni psihologi sportivi, Alexis Castorri.

Psiholoaga de 65 de ani nu colaborează doar cu liderul WTA. Americanca este omul din spatele succesului lui Kevin Anderson, semifinalist la Wimbledon, după un parcurs absolut incredibil.

Sud-africanul l-a eliminat în sferturile de finală pe marele favorit al competiției, Roger Federer, într-un thriller de 4 ore și 17 minute, scor 2-6, 6-7, 7-5, 6-4, 13-11.

Printre cele mai stranii sfaturi pe care i le-a oferit se numără țipetele în fața oglinzii, practicarea aerobicului și multă yoga. Cei doi sunt parteneri din 2017, dinaintea finalei jucate de Anderson la US Open.

"Alexis a fost foarte importantă pentru Simona în ultimii ani. Când eram eu jucător, să admiți asta poate că era un semn de slăbiciune. Trebuia să fii tare și să treci peste tot. Acum jucătorii se asigură că sunt profesioniști"
Daren Cahill, antrenorul Simonei Halep

Vezi și: Pregătește Simona Halep o surpriză? Pauza de după Wimbledon ar putea dispărea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează