SPORTURI  »  TENIS  »  CADOU

Simona Halep a primit cel mai neașteptat cadou » Darren Cahill i-a trimis un pachet din Australia: „Abia aștept să-l folosesc”

Darren Cahill și Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images
Darren Cahill și Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 19:28

Simona Halep e în continuare în izolare, iar data la care competițiile din tenis urmează să fie reluată e tot neclară. Sportiva noastră încearcă să rămână conectată la pregătire, iar Darren Cahill tocmai ce a venit în sprijinul acesteia.

Halep (28 de ani, locul doi în iearahia feminină) a primit un colet de la antrenorul Darren Cahill, pachet trimis în România tocmai din îndepărtata Australie, notează ziare.com. Ce conținea el?

Un sistem modern „PlaySight Go”, care are rolul de a monitoriza din mai multe unghiuri sesiunile de antrenament

Darren Cahill, cadou pentru Simona Halep: „Abia aștept să-l folosesc”

Abia aștept să folosesc noul sistem. I-am trimis un dispozitiv Simonei în România pentru a putea urmări live ședințele de pregătire și pentru a putea să asist la antrenamente

Conectăm sportul prin tehnologie și lumea devină mai mică și mai bună”, a fost mesajul publicat de Darren Cahill pe Twitter. 

După 15 mai, Halep ar putea reveni la antrenamente în compania lui Artemon Apostu Efremov, celălalt antrenor al campioanei en-titre de la Wimbledon. 

VIDEO. Cum s-a relaxat Simona Halep în timpul izolării

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Simona Halep e un fenomen! Caracterizare EMOȚIONANTĂ din partea unei foste jucătoare: „Eu am plâns cel mai mult pentru ea după acel meci”

SPECIAL GSP. Mituri și realități în tenis » De ce clachează jucătorii în momentele cheie? 3 exemple celebre, cu Simona Halep, Federer și Nadal în prim-plan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează