SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Eastbourne!

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 16:50

Simona Halep (27 de ani) a acceptat un wild card în vederea participării la turneul pe iarbă de la Eastbourne (UK).

Calificată în turul secund la Roland Garros (DETALII AICI), Simona Halep se gândește deja la următorul turneu de Grand Slam.

Românca a primit un wild card pentru turneul de la Eastbourne, ce se va desfășura în Anglia, chiar înainte de cel de la Wimbledon, în perioada 21-29 iunie, și pe care îl consideră util în vederea participării la următorul Grand Slam al anului.

„Sunt încântată că revin la Eastbourne în această vară. Am avut câteva meciuri bune aici în 2017 şi m-am bucurat de atmosfera intimă, cu susţinere foarte frumoasă din partea fanilor. Suprafeţele de joc cu iarbă sunt frumoase şi oferă oportunitatea celei mai bune pregătiri posibile pentru Wimbledon. Sunt recunoscătoare că am primit acest wild card”, a declarat Halep, potrivit TV Telekom Sport.

VEZI ȘI:

Naomi Osaka, victorie REMARCABILĂ cu Victoria Azarenka! A pierdut primul set, dar a revenit ULUITOR

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
267890
267890  •  10 Iunie 2019, 11:25

Doamne ce fata are! ***! Pana la Eastbourne poate mai invata si ea niste tehnici pe care chiar marele ei admirator, dl Cristian tudor Popescu, i le-a recomandat, si anume: voleul, venirea la fileu, smasu-ul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează